CS to 28.04. klo 14:00

Apeks - 4glory

Apeks hakee puhdasta 2-0 -voittoa

Pinnacle Cup jatkuu torstaina Stage 2:n parissa. Päivän toisessa ottelussa Apeks saa vastaansa serbialaisjoukkue 4gloryn. Ottelu alkaa klo: 14:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Apeks on suuri ennakkosuosikki kertoimien valossa, mutta joukkueen ottelutasoitus on vielä juuri ja juuri pelattavissa.

Apeks on selvästi parempi ja kokeneempi joukkue. Joukkueen rosterissa on todella kovatasoisia pelaajia, ja Apeks on ollut alkuvuonna todella kovassa vireessä. Viimeisestä kymmenestä ottelusta kahdeksan kamppailua voittanut Apeks lähtee hakemaan ottelusta puhdasta 2-0 -voittoa, sillä 4gloryllä ei edes ole yhtä ns. “upset” -karttaa, missä selvästi heikkotasoisempi serbialaisjoukkue voisi yllätystä realistisesti hakea.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Apeks poistaa päivän otteluun lähdettäessä Dust 2:n. 4glory puolestaan poistaa Overpassin, jolloin Apeks saa valittua omaksi kartakseen 91% voittoprosentilla varustetun Infernon. 4glory valitsee varmastikin Vertigon, jolloin kolmanneksi kartaksi jää hyvin todennäköisesti Nuke.

Apeks saa selvästi paremmat kartat, ja voi täten hyvällä itseluottamuksella edetä ottelusta eteenpäin puhtaalla pelillä. Kertoimet on painettu jo yllättävän alas, ja kyseessä on kuitenkin Pinnacle Cupin online-matsi, joten pidetään panokset pieninä.

10 euroa pelirahaa