CS ma 02.05. klo 17:00

Apeks - BIG

Karttavalikoima todella vahva BIG:lle – Apeksilla suuria heikkouksia

IEM Dallasin avoimien karsintojen viimeisessä avauskierroksen ottelussa saksalaisjoukkue BIG saa vastaansa Apeksin. Ottelu alkaa klo: 17:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Apeks korvasi turnauksessa “Outsidersin” eli Virtus.pron, joka joutui vetäytymään turnauksesta viisumiongelmien vuoksi.

BIG on järjettömän suuri ennakkosuosikki otteluun. Joukkueen vire viime päivinä on ollut fantastinen. Joukkue on petrannut peliään hurjasti, ja kokoonpanon uusin jäsen Karim “Krimbo” Moussa on osoittautunut melkoiseksi clutch-ministeriksi. BIG on seitsemän ottelun voittoputkessa, jolle rehellisesti ei näy tässä ottelussa loppua.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

BIG:n karttavalikoima sopii loistavasti Apeksia vastaan. Joukkueen vakipoisto Inferno on Apeksin paras kartta, ja juurikin se kartta, minkä avulla Apeks on usean ottelun voittanutkin. Jos on 90% voittoprosentti jossain kartassa, ei joukkueiden välinen tasoerokaan ole enään suuri tekijä.

Onnekseen BIG saa poistettua kyseisen kartan. Apeks poistaa varmastikin Dust 2:n, jolloin BIG saa valittua Apeksin ylivoimaisesti heikoimman kartan Nuken, missä Apeksin terroristipuolet ovat olleet aivan karmeaa katseltavaa. Lukemattomissa joukkueen otteluissa Apeks on jäänyt vain muutamaan terokierrosvoittoon, ja mikäli BIG on tämän huomannut, on Apeks pahassa pulassa iltapäivän ottelussa. Apeks valitsee varmastikin Miragen, jossa BIG on ollut uskomattoman kovassa iskussa. Vaihtoehtoja Apeksilla ei ole, sillä joukkue on todella heikko muissa kartoissa.

10 euroa pelirahaa