CS to 16.06. klo 17:00

Apeks - BLINK

Apeks saa vastaansa umpisurkean BLINK:n – loistokerroin tasoitukselle

Torstain herkullisin Counter Strike betsi löytyy itseasiassa ESEA Advancedin puolelta, jossa selvästi koko liigaa dominoiva Apeks saa vastaansa BLINK:n. Ottelu alkaa klo: 17:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Apeks on selvästi parempi, kuin BLINK:n uusi rosteri, joka on kuin varjo entisestään.

BLINK on pelannut vasta neljä HLTV-ottelua uudella kokoonpanollaan. Joukkue on hävinnyt kahdesti BLUEJAYS:lle sekä voittanut kaksi Kosovolaista joukkuetta. BLINK:llä ei ole rosterissaan tarvittavaa tulivoimaa, jolla haastaisi selvästi kokeneempaa, paremmat pelaajat omaavaa sekä ylivoimaisesti paremmassa formissa olevaa Apeksia.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Apeks poistaa ottelussa Vertigon. Tämän jälkeen BLINK poistaa joko Nuken tai Overpassin. Karttavalikoimaan jää viisi karttaa, joista kaikki ovat loistavia Apeksille. Joukkueella ei pitäisi olla hädän päivää ottelussa, mihin tarjotaan täysin käsittämättömästi peräti 1,70 -kerrointa Apeksin ottelutasoitukselle. Joukkueiden tasoero on valtava eikä Apeksin pitäisi pystyä häviämään karttaa millään.

10 euroa pelirahaa