CS to 08.12. klo 14:00

Apeks - EC Brugge

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Röyhkeää! Näin varastetaan selvästi korkeampi kerroin vedonlyönnissä!

Torstaina mennään taas Counter-Striken puolella, kun päivän ottelut sijoittuvat kaikki CCT Central Europe Series 4 -turnauksen pariin. Keskiviikkona meneillään on turnauksen kolmas kierros. Turnauksen lohkovaihe pelataan Swiss-formaatilla, jossa tarvitsee siis kolme voittoa pudotuspeleihin, kun puolestaan kolmella tappiolla lentää ulos.

Päivän ensimmäinen betsi kohdistuu Apeksin ja EC Bruggen väliseen otteluun. Joukkueet kohtaavat klo: 14:00 alkavassa paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa. Molemmat joukkueet ovat turnauksessa 1-1 -tilanteessa. Apeks on kertoimien valossa suuri ennakkosuosikki otteluun. Valuet eivät kuitenkaan lepää voittokertoimissa, vaan pelattujen karttojen määrissä.

Homma on nimittäin sellainen, että vaikka Apeks reilusti parempi joukkue onkin, on heillä silti vielä paljon tekemistä muutamassa kartassa varsinkin tällä joukkueen uudella kokoonpanolla. Apeksilla on miehistössä kaksi uutta pelaajaa, joista toinen on pelannut vasta muutaman ottelun joukkueen kanssa. Apeksin heikoimmat kartat Ancient ja Nuke eivät ole päässeet vielä kertaakaan peliin.

Ancient ja Nuke sattuvat olemaan EC Bruggen parhaimpia karttoja. On hyvin todennäköistä, että joukkue saa varastettua karttavoiton, sillä Apeksin ottelut ovat muutenkin olleet äärimmäisen tiukkoja joukkueen parhaimpien karttojen ulkopuolella. Apeks nappaa varmasti voiton omasta kartastaan, ja täten päästään hyödyntämään selvästi parempi kerroin, kun EC Bruggen tasoitus tarjoilisi. 1,55 –> 1,95 minimaalisella riskillä!