CS to 05.05. klo 14:00

Apeks - Finest

Apeksin kertoimissa järjettömästi ilmaa

Pinnacle Cupin lohkovaihe jatkuu torstaina 2-1 -tilanteessa olevien joukkueiden kesken. Tänään nähdään, kun kolme joukkuetta varmistaa paikkansa turnauksen pudotuspeleistä. Yksi näistä on hyvin todennäköisesti Apeks, joka saa klo: 14:00 alkavassa ottelussa vastaansa Finestin. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla.

Apeksin yleisvire on ollut todella hyvä. Joukkue on pystynyt suorittamaan tasaisen varmasti kaikissa seitsemässä kartassa Nuken teropuolen ollen lähes joukkueen ainut suuri kompastuskivi. Nuke sattuu olemaan Finestin kovin kartta, joten on hyvin todennäköistä, että Apeks poistaa kyseisen kartan tällä kertaa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Apeks on kaikissa muissa kartoissa todella suuri ennakkosuosikki. Finestin uusi kokoonpano ei ole lähtenyt rullaamaan kovinkaan vahvasti eikä joukkue ole pystynyt pelaamaan odotetulla tasolla. Kuten mainittua, on joukkueella vain yksi kelvollinen kartta, ja kun Apeksilla on mahdollisuus poistaa se, tulee se myös todennäköisesti tapahtumaan.

2,60 -kerrointa Apeksin tasoitukselle tarjoava Mr Green hemmottelee Uhmapelaajia. Suvereenisti paremmalle, ja selvästi laajemman karttavalikoiman omaavalle Apeksille tarjotaan niin kovaa kerrointa, että sitä on todella vaikea ohittaa. Nyt on tarjolla sitä kuuluisaa ilmaa kertoimissa.

10 euroa pelirahaa