CS ma 06.06. klo 19:00

Apeks - KOVA

Apeksin karttavalikoima selvästi vahvempi kuin KOVA:n

Uusi viikko aloitetaan IEM Dallasin jälkeen terävästi. Maanantaihin on valikoitunut viisi betsattavaa CS-ottelua, joista kolmantena käsittelyyn Apeksin ja KOVA:n välinen BO3-kamppailu Elisa Invitational -turnauksessa. Ottelu starttaa klo: 19:00.

Apeks on Martin “STYKO” Stykin mukaan isossa slumpissa. Asiaa on kuitenkin pelaajien toimesta ehkäpä hieman liioiteltu, sillä joukkue ei ole hävinnyt kuin muutaman ottelun hieman heikommille joukkueille. Tappiot ovat tulleet joukkueen heikoissa kartoissa, joista vastustajat ovat hyötyneet ollen samanaikaisesti kovassa tikissä kyseisissä kartoissa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Apeks kohtaa suomalaisjoukkue KOVA:n maanantaina. KOVA on hyvällä tasolla suomalaisena joukkueena, mutta ei vielä lähelläkään Apeksin kaltaisen joukkueen tasoa. Jopa pienessä slumpissa oleva Apeks on suuri ennakkosuosikki otteluun, missä KOVA ei pääse valtaisasti hyötymään omista hyvistä kartoistaan.

KOVA:n ainoa realistinen valinta otteluun on Nuke, missä joukkue ei ole läheskään yhtä hyvällä tasolla, kuin muutama kuukausi sitten. Pitkään voittamattomana Nukessa pysynyt KOVA on näyttänyt korttinsa kyseisessä kartassa, jonka toimesta viime aikoina Nukessa peliään parantanut Apeks on lähdössä otteluun loistavin asetelmin. Apeks saa omaksi kartakseen Infernon, missä KOVA on ollut umpisurkea. Nuken voittamalla ottelun pitäisi mennä eleettömästi 2-0 Apeksille.

10 euroa pelirahaa