CS ti 03.05. klo 15:30

Apeks - Movistar Riders

Movistar Ridersin hype laskenut, ja kertoimet nousussa!

IEM Dallasin suljetut karsinnat jatkuvat tiistaina. Yksi päivän mielenkiintoisimmista otteluista pelataan Apeksin ja espanjalaisjoukkue Movistar Ridersin välillä. Joukkueet kohtaavat klo: 15:30 alkavassa ottelussa, minkä häviäjä tippuu karsinnoista ulos. Ottelu on äärimmäisen tärkeä, sillä molemmille joukkueille mahdollinen paikka IEM Dallasin huipputurnauksesta olisi massiivinen.

Apeksista veikattiin yhtä suurinta yllättäjäjoukkuetta vuoteen 2022 lähtiessä. Onhan joukkue äärimmäisen nimekäs ja yksilötasolla tasokas. Näin ei ole kuitenkaan käynyt. Apeks on pärjännyt mainiosti alemman tason otteluissa, mutta rosterin nimien perusteella joukkueelta odottaisi hieman korkeampaa sijoitusta joukkuerankingeissa kuin sija 35.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Movistar Riders puolestaan on nostanut omaa tasoaan selvästi. Joukkue oli Pro Leaguen runin jälkeen massiivisesti yliarvostettu, mutta onneksi hype on pikkuhiljaa laskenut, jotta joukkueen kertoimista päästään nauttimaan esimerkiksi juuri Apeksin kaltaisia joukkueita vastaan. Movistar Riders on nimittäin tasavahva nippu, ja loistava suorittaja etenkin alemman tason joukkueita vastaan.

Huipputasoa ei Movistar Riders vielä hätyyttele, mutta näissä karsinnoissa ja tämän hetkisellä vireellä joukkue on selvä ennakkosuosikki Apeksia vastaan. Joukkueet pitävät hyvin samantyyppisistä kartoista, joten paras voittakoon.

10 euroa pelirahaa