CS ma 25.07. klo 22:00

Apeks Rebels - BIG Academy

BIG Academy yksi WePlay -liigan vahvimpia joukkueita

WePlay Academy viihdyttää Counter-Strike -faneja kesätauon aikana. Mukana on jälleen tutut joukkueet, kuten MOUZ NXT, fnatic Rising sekä OG Academy. Tällä kertaa mukaan ollaan saatu myös suomalaisedustusta ENCE Academyn myötä. Äärimmäisen mielenkiintoinen turnaus edessä, ja palkintopottiinkin on saatu hurjat 100 000 dollaria.

Päivän toiseksi viimeisessä ottelussa norjalaisjoukkue Apeks Rebels saa vastaansa saksalaisjoukkue BIG Academyn. Ottelu alkaa klo: 22:00, ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla. Joukkueet kohtasivat kahdesti edellisellä WePlay Academy -liigan kaudella, jolloin BIG Academy voitti ensimmäisen kohtaamisen lukemin 16-5, ja toisen kohtaamisen lukemin 16-6.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

BIG Academy on Nils “k1to” Gruhnen kanssa pelannut äärimmäisen hyvin. Joukkue on lähes tulkoon ainoa akatemiajoukkue, joka on pystynyt laittamaan MOUZ NXT:lle kampoihin. Joukkuehan pelasikin finaalissa MOUZ NXT:tä vastaan edelliskaudella.

BIG Academyn karttavalikoima on äärimmäisen kova. Joukkue saa poistettua Infernon, Ancientin ja Nuken, jolloin karttavalikoimaan jää neljä joukkueen parasta karttaa, missä kaikissa BIG Academyllä on yli 60% voittoprosentit. Apeks Rebels tuskin haluaa kohdata BIG Academyn Overpassissa, missä joukkueella on 100% voittoprosentti. Tällöin joukkue poistanee Overpassin sekä Dust 2:n. Kartaksi jää joko Mirage tai Vertigo.

10 euroa pelirahaa