CS to 28.07. klo 18:15

Apeks Rebels - ENCE Academy

ENCE Academyllä akatemialiigan heikoin vastus edessään

WePlay Academy Leaguen parissa jatketaan myös torstaina, kun pelattavia kohteita on löytynyt peräti neljä kappaletta. Suomalaisosaamisesta päästään nauttimaan tänäänkin, sillä ENCE Academy pelaa peräti kaksi ottelua torstain kunniaksi. Joukkue nähdään torstaina iskussa Apeks Rebelsiä sekä BIG Academyä vastaan.

Päivän ensimmäisessä ottelussaan ENCE:n akatemiajoukkue saa vastaansa juurikin Apeks Rebelsin. Ottelu alkaa klo: 18:15, ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla. ENCE aloitti WePlay-turnauksen tiukalla 13-16 -tappiolla OG Academyä vastaan, kun ENCE:n juniorijoukkueen CT-puoli ei tuottanut kuin kolme kierrosta komean T-puolen jälkeen. ENCE:n puolelta iskussa olivat odotetusti Ville “myltsi” Vilkman sekä Henri “HENU” Ylilehto.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

ENCE poisti ottelun karttavalinnoissa Vertigon, Infernon ja Dust 2:n. Karttapoistoilla ei kovinkaan paljoa merkitystä ole otteluun lähdettäessä, sillä Apeks Rebels on osoittautunut ylivoimaisesti akatemialiigan heikoimmaksi joukkueeksi. Joukkueen taso on niin alhainen, että se käy joukkueelta jo kokopäivätyöstä saada ottelussa edes kaksinumeroinen kierrosmäärä itselleen.

ENCE:n joukkueessa on huomattavasti enemmän yksilötaitoa, sekä varmastikin hieman parempi perusta, jonka pitäisi ehdottomasti siivittää suomalaisjoukkue voittoon.

10 euroa pelirahaa