CS to 02.06. klo 19:20

Apeks Rebels - Young Ninjas

Young Ninjasille todella kovaa kerrointa

IEM Dallas -turnauksessa vietetään pudotuspeliä edeltävää välipäivää. Sen aikana päästään kuitenkin virittäytymään tunnelmaan WePlay Academy -liigan parissa, jossa pelataan jo lohkovaiheen toisen kierroksen otteluita.

Päivän toisessa WePlay-liigan ottelussa Apeksin juniorijoukkue Apeks Rebels saa vastaansa NIP:n juniorijoukkue Young Ninjasin. Ottelu starttaa klo: 19:20, ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla. Young Ninjas on vain pienoinen ennakkosuosikki kertoimien valossa, vaikka joukkue lähes tulkoon murskasi Apeks Rebelsin edelliskerralla, ja on näyttänyt selvästi kilpailullisemmalta, kuin Apeks Rebels, joka esimerkiksi hävisi Astralis Talentille muutama päivä sitten lukemin 16-1.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Young Ninjas saa loistavan kartan otteluun. Joukkue poistaa Nuken, Vertigon ja Dust 2:n, jolloin karttavalikoimasta poistuu kaikki Young Ninjasin heikot kartat. Apeks Rebels poistaa puolestaan ainakin Ancientin ja Infernon, jolloin jäljelle jää Mirage ja Overpass. Viimeksi joukkueet kohtasivat Overpassissa, eikä kyseisen kartan valikoituminen ole tänäänkään poissuljettua.

Young Ninjas on selvästi tasokkaampi joukkue, ja kun ninjoille saa ML-vetoon näinkin kovaa kerrointa, ei tarjousta voi jättää hyödyntämättä. Panokset kuitenkin pieninä, sillä kyse on akatemialiigasta, missä pelataan paras yhdestä -formaatin otteluita.

10 euroa pelirahaa