CS to 02.06. klo 19:00

Apeks - Sprout

Sproutin uusi kokoonpano loistovireessä

Elisa Invitational -turnaus jatkuu torstaina kahdella ottelulla. Päivän mielenkiintoisin ottelu on ehdottomasti se jälkimmäinen, missä Apeks saa vastaansa Sproutin. Ottelu starttaa klo: 19:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Sprout on pienoinen ennakkosuosikki otteluun, mutta joukkueen kertoimesta saadaan silti kaikki ilo irti. Apeks on nimittäin ollut uskomattoman huonossa iskussa.

Euroopan yllättäjäjoukkueeksi alkuvuonna kasattu Apeks aloitti vuoden vahvasti. Joukkue eteni voitosta voittoon, ja näytti kieltämättä uudelta Entropiqilta, joka voisi nousta pikaisestikin huipputurnauksiin. Meno on kuitenkin tyssännyt, kun mahdollisuuksia nousta huipputurnauksiin oli ohuesti, ja edes niitä mahdollisuuksia ei voitu käyttää hyväksi.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Sprout puolestaan aloitti Majoreiden jälkeisen loppukauden vahvasti. Joukkue voitti MOUZ:n peräti kaksi kertaa putkeen, ja on pelannut muutenkin todella vahvasti. Hyvän karttavalikoiman omaava Sprout tulee tänään saamaan loistavat kartat otteluun, minkä avulla joukkue todellakin lähtee hakemaan voittoa ennakkosuosikin asemassa.

Sprout poistaa Nuken, kun Apeks puolestaan poistaa Vertigon. Sprout saa valittua omaksi kartakseen Dust 2:n, mikä on Apeksin heikoin kartta. Kun Apeks puolestaan valitsee oman parhaan karttansa Infernon, jää kolmanneksi kartaksi todennäköisesti Overpass, missä Sprout voitti juurikin MOUZ:n noin viikko sitten.

10 euroa pelirahaa