CS ke 02.02. klo 16:00

Apeks - Wisla Krakow

Apeksille tarjotaan loistavaa kerrointa – isot panokset käyttöön

Pinnacle Winter Series 1 lähenee loppuaan. Keskiviikkona mähistään turnauksen viimeiset ottelut, kun vuorossa on kaksi välieräottelua sekä myöhemmin illalla turnauksen finaali. Päivän toisessa välierässä Apeksin uusi kansainvälinen viisikko saa vastaansa Wisla Krakowin puolalaisjoukkueen. Ottelu alkaa klo: 16:00 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla.

Apeks on ehdottomasti suuri ennakkosuosikki ottelun voittajaksi. Wisla Krakowin yllätysvoittoa FURIA:sta ei voi huomioida kertoimissa niin suuresti, kun bookkerit ovat nyt huomioineet. FURIA oli täysin floppi ensimmäisessä ottelussaan uuden pelaajansa kanssa eikä Wislalle saa missään nimessä antaa liikaa credittiä ottelun voitosta.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Vaikka Wisla Krakow onkin pelannut hyvin viime aikoina, on seitsemän ottelun voittoputkessa oleva Apeks silti selvästi tasokkaampi joukkue, josta löytyy paljon enemmän tulivoimaa. Wislan on edelleen nähty häviävän esimerkiksi Sinnersin ja SKADE:n kaltaisille joukkueille, kelle Apeks puolestaan ei häviäisi.

Apeks poistaa ottelussa Dust 2:n, kun Wisla Krakow puolestaan poistaa Vertigon. Tällöin Apeks saa otteluun parhaan karttansa Miragen, ja Wisla puolestaan esimerkiksi Nuken. Kolmanneksi kartaksi jää todennäköisesti Overpass, missä Apeks ei ole hävinnyt vielä otteluakaan. Wisla on pahan paikan edessä, ja Apeksin peräti kahden kerroin on todellakin hyödynnettävä.

Ota Apeksista kaikki irti Fansbetillä

Tallettamalla 20€ ja tekemällä tämän vihjeen Apeksin kautta triplan (kolme kohdetta) saat nyt Fansbetiltä kaksi ilmaista 20€ triplavetoa lisää.

Avaa tili, talleta ja lyö tripla, jossa on Apeksin lisäksi kaksi vähintään 1,40 -kertoimista muuta matsia ja saat ilmaiset lisävedot tilillesi. Ilmaisvetojen voitoilla ei ole kierrätystä, joten voit nostaa voittosi heti pankkitilillesi.

Tarjous on voimassa vain mobiilissa.

PELAA APEKSIA TÄSTÄ >>>


10 euroa pelirahaa