Jalkapallon MM la 03.12. klo 21:00

Argentiina - Australia

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huhhuh, mikä tasoero! Pysyykö Australia mestarisuosikin karusellin kyydissä alkuunkaan?

Futiksen MM-kisojen pudotuspelit potkaistaan käyntiin pikaisella aikataululla heti lohkovaiheen perään. Lauantain jälkimmäisessä ottelussa Argentiina saa vastaansa Tanskan shokeeranneen Australian. Lionel Scalonin suojatit lähtevät matsiin massiivisena suosikkina ja kaikista ottelupareista tämä on kenties etukäteen kaikkein selkein, vaikka toki osa pareista on vielä kirjoitushetkellä ratkaisematta.

Argentiinan turnaus on edennyt varsin nousujohteisesti, sillä katastrofaalista Saudi Arabia-tappiota seurasi 2-0-voitot Meksikosta ja Puolasta. Viimeisessä matsissa Puolaa vastaan Argentiina dominoi läpi matsin ja olisi voinut voittaa isommallakin marginaalilla. Argentiina kykenee tämän tasoiset vastustajat pakottamaan syvälle puolustusasemiin, jolloin matka Emiliano Martínezin vartioimalle maalille on armottoman pitkä, kun pallonriisto saadaan.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

All About Argentina 🛎🇦🇷

@AlbicelesteTalk
1 assist
86/94 accurate passes
2 chances created
2/2 accurate long balls
100% tackles won
3 recoveries
2/2 ground duels won
3/3 aerial duels won

🤤🎩


Molempien joukkueiden pitäisi päästä peliin parhailla kokoonpanoillaan. Pelikieltoja ei ole ja molemmissa leireissä pelaajat ovat riittävän hyvässä kunnossa vähintään penkille, ellei nyt kirjoitushetken ja kick-offin välissä satu mitään. Australian luotsi Graham Arnold on tehnyt hyvin vähän muutoksia avariinsa toistaiseksi tässä turnauksessa, mutta argoja vastaan ei voi koskaan poissulkea viiden miehen alakertaa.

Argentiina on luonnollisesti hinnoiteltu early-markkinassa jättisuosikiksi ja hypätään ilman muuta samoille aalloille ja täräytetään argoja -2,5:n tasoituksella lapulle. Scalonin ryhmän peli ei ole vielä näyttänyt siltä, miltä mestarin pelin pitäisi näyttää, mutta pieniä askelia joukkue on silti ottanut avausotteluun nähden oikeaan suuntaan. Esimerkiksi Enzo Fernándezin avauskokoonpanopaikka oli Puola-pelissä Scalonilta täysin oikea ratkaisu. On vaikea nähdä Socceroosin kestävän Leo Messin ja kumppanien rallia koko 90 minuuttia. Tasoero on suoraan sanottuna aivan jäätävä.

Näin teet tällä vedolla 67,50€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Argentiina -2,5:lle, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “ARG -2,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 67,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

*Tarjous on uusille asiakkaille.