ke 17.11. klo 01:30

Argentiina - Brasilia

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Meneekö Etelä-Amerikan Klassikko nyhjäämiseksi?

Illan päämielenkiinto on luonnollisesti Huuhkajien matsissa, mutta yölläkin on karsintaherkkua Argentiinan isännöidessä Brasiliaa Etelä-Amerikan klassikossa. Brasilia on jo selvittänyt tiensä ensi vuoden MM-turnaukseen ja Argentiinakin on lähellä. Vieraiden panoksettomuus tuo mausteensa soppaan, mutta klassikko-asetelma takaa kelvollisen motivaation myös brassien leirissä.

Kokoonpanoista tiedetään ottelun alla jo melko paljon. Argentiina tuskin tekee montaa muutosta voitokkaaseen Uruguay-taistoon – Leo Paredes saattaa tulla Guido Rodríguezin tilalle keskikentälle ja Leo Messi avaa, jolloin Paulo Dybala putoaisi penkille. Papu Gómez on polvivaivaisena sivussa. Neymar on loukkaantuneena Titen ryhmästä ja Casemiro on pelikiellossa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

RouteOneFootball

@Route1futbol
Brazil have qualified for the 2022 World Cup 🇧🇷🕺


Argentiinalla on huomattava kotietu, sillä stadikalle otetaan kymmeniä tuhansia silmäpareja. Motivaatioetu on myös kiistatta Lionel Scalonin miehistöllä. Ovatko nykyiset Argentiinan kertoimet sitten pelattavia? Eivät. Suosikkiasema on Brasilian lähtökohtien takia selvä, mutta Titen puolustusstruktuuri on timanttia.

Ottelun lähtökohtana on myös pienimaalisuus, mutta nykyisillä linjoilla under-vedotkaan eivät houkuta. Uskon Titen hakevan tatsia ensi vuoden kisoihin eikä pelitavallisia muutoksia tehdä. Kupongille sipaistaan tänään ohuella ”BTTS – No” eli molemmat joukkeet eivät tee maalia. Argentiina tulee alussa kovaa, mutta Brasilialla on eväät tämä kestää. Neymarin poissaolo syö vieraiden arsenaalista leijonanosan.