Jalkapallon MM ti 13.12. klo 21:00

Argentiina - Kroatia

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Finaalipaikka pedattu Messille! Joko valtavat minuutit painaa, vai vieläkö Kroatialta löytyy uusi vaihde?

Tiistaina on tarjolla ensimmäinen välierä, jossa kohtaavat Kroatia ja Argentiina. Maali-iloittelua ei ole tälläkään kerralla tarjolla – Kroatia pitää siitä huolen. Argentiinan kohdalla Hollanti-ottelun korttisade vaikeuttaa hieman tilannetta, sillä Gonzalo Montielin ja Marcos Acuñan korttitili on täynnä. Sen suurempaa heilautusta voimasuhteisiin ei kuitenkaan tule.

Kroatiaa voidaan kuvailla yhdellä sanalla ja se on sinnikäs. Se ei pelaa aina seksikästä futista, mutta niin vain joukkue kampeaa tiensä jatkoon kerta toisensa jälkeen. Alkulohkossa se pelasi kaksi maalitonta tasapeliä ja ainoa voitto tuli Kanadaa vastaan. Tie välieriin on vaatinut lisäksi kaksi täyttä 120 minuutin matsia, kun ensin kaatui Japani ja viimeisimpänä mestarisuosikki Brasilia.

WhoScored.com

@WhoScored
💪 Luka Modric has played the most minutes (485 from a possible 512) of any player over the age of 35 at the World Cup

🤯 He also played the most minutes (694 minutes) of ANY player at the 2018 World Cup

#FIFAWorldCup

Brasilia hallitsi ottelua, mutta ei ollut tehokas paikoissaan. Lopulta Neymar osui jatkoajalla hienon kuvion päätteeksi, mutta matsi ei ollut ohi. Kroatia pääsi tasoittamaan otteluun ainoalla maaliakohti menneellä laukauksella ja vieläpä sellaisesta hyökkäyksestä, jota Brasilia ei vaan yksinkertaisesti olisi saanut antaa jatkoajalla johtoasemassa. Ei mitään pois Kroatialta, mutta osittain kyseessä oli myös Brasilian huolimattomuutta.

Avausottelussa koetun shokkitappion jälkeen Argentiina on parantanut peliään, vaikkakin sillä on ollut myös hieman onnea matkassa vastustajien osalta. Ensin vastaan asettui Australia ja nyt se onnistui myös välttämään Brasilian. Puolivälierä Hollantia vastaan näytti myös hoituvan helpohkosti, mutta niin vain Hollanti kampesi tasoihin Wout Weghorstin kahdella osumalla aivan ottelun lopussa. Argentiina olisi voinut viedä matsin jo jatkoajalla, mutta lopulta ratkaisu saatiin vasta rankkareilla, jossa maalivahti Emiliano Martinez nousi vähemmän yllättäen sankariksi.

All About Argentina 🛎🇦🇷

@AlbicelesteTalk
🚨 Nicolas Otamendi: “I celebrated in face because there was a one Netherlands player, who at every penalty kick we had, was coming and saying things to one of our players. The picture was taken out of context, and we celebrated in response to it.”

Vetovalintana lähdetään hakemaan maalitonta avausjaksoa. Kroatia on joutunut tahkoamaan jo sen verran raskaita otteluita, että mitä pidemmälle mennään, voidaan ottelun vauhdin odottaa olevan matalalla varsinkin tasatilanteessa. Lisäksi Kroatian maalilla Dominik Livakovic on osoittanut olevansa huippuiskussa. On mahdollista että yksi Lionel Messin väläytys muuttaa ottelun kulun täysin, mutta toivotaan että sen tulevan vasta ottelun loppupuolella.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ maalittomalle avausjaksolle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1. puoliaika yhteensä – alle 0,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 60€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.