Jalkapallon MM su 18.12. klo 17:00

Argentiina - Ranska

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Messi ja Mbappé pokaalijahdissa! Nähdäänkö MM-huipennuksessa maalirikas trilleri?

Jalkapallon MM-turnaus on mitalipelejä vaille taputeltu! Sunnuntain huipennuksessa kohtaavat Argentiina ja Ranska. Saako Lionel Messi kauan kaipaamansa kruunun uralleen vai viekö Kylian Mbappé vuoden 2018 kisojen tapaan parrasvalot?

Argentiina kaatoi tiistain semifinaalissa Kroatian tyylipuhtaasti 3-0 Julián Álvarezin ja Messin osumilla. Albiceleste on ollut puolustuspäässä turnauksen mittaan huikea, mutta toisaalta kaikkein kovimmat testit on vielä jäänyt kokematta. Sunnuntaina Mbappén johtama Ranska sellaisen tarjoaa.

ESPN FC

@ESPNFC
LIONEL MESSI VS. KYLIAN MBAPPE IN THE WORLD CUP FINAL 👀

Argentina vs. France is going to be fireworks 🍿


Didier Deschampsin luotsaama Ranska on sen sijaan pelannut pelitavalleen uskollisena läpi turnauksen ja jopa Marokko päästettiin keskiviikon toisessa semifinaalissa pallolliseksi – Atlaksen Leijonat pitivät palloa peräti 61-prosenttisesti. Tähän isona vaikuttimena oli tietysti Theo Hernandezin ensiminuuteilla syntynyt voittomaali, joka käytännössä pakotti Marokon kuskin paikalle.

Finaalin asetelmat ovat ennakkoon supertasaiset. Argentiinalla on päivän verran lepoetua, mutta keskiviikko – sunnuntai ei ole Ranskallekaan mitenkään paha rako, joten ei tästä voi aivan liikaa Ranskalta rokottaa. Finaalissa on mielenkiintoista nähdä kumpi pallonhallinnan lopulta ottaa itselleen. Argentiinahan antoi Kroatian hallita semeissä palloa mielin määrin ja Albiceleste tuhosi sitten vastaiskuista. Ranskalle kelpaa varmasti myös vastaiskupelaaminen, kun joukkueessa on Mbappén ja Ousmane Dembélén kaltaisia eliitti-transitiopelaajia.

All About Argentina 🛎🇦🇷

@AlbicelesteTalk
Without any single word.


Marcos Acuña ja Gonzalo Montiel ovat lusineet pelikieltonsa ja Ángel di Maríakin vaikuttaisi olevan pelikunnossa, joten Argentiina pääsee loppuotteluun ykkösillä. Les Bleusilta Dayot Upamecano ja Adrien Rabiot jättivät Marokko-pelin väliin sairastelun vuoksi, mutta eiköhän kaksikko ole finaalissa avauskokoonpanossa. Uusia loukkaantumisia ei pitäisi Ranskallakaan olla.

Viimeksi joukkueet kohtasivat vuoden 2018 kisojen neljännesvälierävaiheessa ja Ranska voitti tuolloin 4-3. Argentiinan joukkue on nyt kuitenkin huomattavasti tuota versiota vahvempi. Alakerta toimii mallikkaasti, Lionel Scaloni on taktisesti Deschampsia kyvykkäämpi ja Messi on lähes elämänsä kunnossa. Argentiinahan on xG-tilastoissa Ranskaa melko selkeälläkin marginaalilla edellä tässä turnauksessa eli pelillisesti se on ollut vakuuttavampi. Ranskan nopeutta ei tästä huolimatta voi unohtaa, joten mikä neuvoksi?

Equipe de France ⭐⭐

@equipedefrance
𝟮𝗲 𝗙𝗶𝗻𝗮𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗖𝗼𝘂𝗽𝗲 𝗱𝘂 𝗠𝗼𝗻𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘀𝗲́𝗰𝘂𝘁𝗶𝘃𝗲 🤩

On poursuit la fête au camp de base 🔥🔥

#FiersdetreBleus


Uhmapelaajat lähtee finaaliin over-taktiikalla. Linja on kakkosen paikkeilla, mikä on melko hauskaa siihen nähden, että asetelmana on Messi vs. Mbappé. On mahdollista, että alussa passaillaan ja kumpikaan ei välttämättä halua liikaa palloa. Livestä voikin saada melko mainiota betsiä esimerkiksi o1,5:lle, jos alku on hidas. Uhmapelaajat täräyttää lapulle kuitenkin jo earlyna yli 2 maalia paksulla panoksella! Näillä hyökkäysarsenaaleilla verkko heiluu jossain vaiheessa isolla todennäköisyydellä ja sen jälkeen laitetaan turbovaihdetta silmään.

Nappaa tällä vedolla 45€ voittoa ja 25€ ilmaisveto!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ yli 2 maalille, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “yli 2 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 45€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.