Jalkapallon MM ti 22.11. klo 12:00

Argentiina - Saudi Arabia

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Saudi Arabia tekemättömässä paikassa! Iskeekö Argentiina vihreät miehet kanveesiin Messin johdolla?

MM-turnauksen suurimpiin voittajasuosikkeihin kuuluva Argentiina aloittaa kisaurakkansa tiistaina keskipäivällä Saudi Arabiaa vastaan turnauksen finaalinäyttämöllä Lusailissa. Ottelusta odotellaan luonnollisesti Albicelesten näytöstä, vaikka Saudi Arabialla on alla aivan mallikas valmistautumisleiri. Kupongille sovitellaan team totals-vetoa!

Argentiinalla on alla ainoastaan yksi harjoitusottelu, jossa murskattiin tyylikkäästi Arabiemiraatit. Lionel Scaloni valitsi skaboihin melko yllätyksettömän joukkueen, mutta harmillisesti Giovani Lo Celso, Joaquín Correa ja Nicolás González joutuivat jäämään loukkaantumisten takia kokoonpanosta sivuun.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Selección Argentina 🇦🇷

@Argentina
🏆 #SelecciónMayor - Amistoso

#DatoAlbiceleste 🇦🇷

¡Festeja la #Scaloneta 🚍! @Argentina alarga su invicto a 36 partidos, la mejor racha vigente en el fútbol de selecciones ⚽

📝 bit.ly/3AjYRLU


Saudi Arabian luotsi Hervé Renard pyrkii peluuttamaan Saudi Arabian vihreitä miehiä varsin hyökkäysvoittoisesti. Harjoitusleirillä on saatu hiottua kuviot kelvollisesti kuntoon, mutta maalintekovoimaa puuttuu siitä huolimatta piikistä. Saudien alakerta herättää myös isoja kysymysmerkkejä ja Argentiinalla voi siten olla niin sanotusti ”field day” tiistaina.

Viimeisimpien tietojen mukaan kummallakaan joukkueella ei ole tuoreita loukkaantumisia, joten argot pääsevät matsiin Leo Messin, Ángel di Marían ja Lautaro Martínezin tähdittämällä yläkerralla. Saudien maali ei ole pysymässä puhtaana ja Mohammed Al-Owais joutuu kaapimaan palloa verkostaan useampaan otteeseen.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Argentiina yli 2,5 kertoimella 1,95.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 1,95 🤘