ma 11.10. klo 02:30

Argentiina - Uruguay

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Uruguayn kertoimet katossa!

Etelä-Amerikan mestarin Argentiinan urakoinnit MM-karsinnoissa jatkuvat yöllä Uruguayta vastaan. Molemmat joukkueet jäivät 0-0 -tasatuloksiin edellisissä peleissään. Argentiinan vierailu Paraguayssa oli todellista tuhlailua ja toteutuneista paikoista olisi voinut kaksi-kolmekin osumaa iskeä. Vedoissa kiinnostaa Uruguay.

Óscar Tabárezin suojattien 0-0 Kolumbian isäntänä ei ollut suuri vääryys. Uruguay oli alaspäin vahva ja loi toisessa päässä paremmat paikat. Pienellä onnella Luis Suárez olisi ollut onside ja nyt paitsiona hylätty maali olisi siirtynyt tulostaululle. Jobinpostia ottelusta tuli José María Giménezin ja Giorgian de Arrascaetan loukkaantumisten muodossa – lisäksi Rodrigo Bentancur sai korttitilinsä täyteen.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ


Argentiinalta sivussa lienee kolhuista kärsinyt Marcos Acuña. Lautaro Martínezia odotellaan omien kolhujensa jälkeen takaisin avaukseen. Muutoin Argentiinan nipussa ei ihmeellisyyksiä pitäisi olla. Albiceleste on ollut Copa Américan jälkeen hyvässä liidossa ja joukkueen potentiaalia ollaan vihdoin lunastamassa. Näin suurena ennakkosuosikkina on argoja kuitenkin hankala pitää Uruguayta vastaan.

Lapulle lähtee Uruguay +0,5/tuplamahdollisuus X2. Tabárezin poppoo puolustaa tiiviisti ja kykenee itsekin Suárezin ja Edinson Cavanin johdolla tekemään tuhoja hyökkäyskolmanneksella. Argentiina on luonnollisesti suosikki, mutta Uruguay on näillä kertoimilla hyvä betsi. Panostellaan kuitenkin maltilla vierasjoukkueen poissaolojen vuoksi.