NHL su 21.11. klo 03:00

Arizona Coyotes - Detroit Red Wings

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Detroitilla loistava sauma päättää vierasreissu voittoon!

Tulevana yönä Detroit Red Wings päättää neljän ottelun vieraskiertueen Arizona Coyotesin vieraana. Vaikka Detroitin otteet eivät ole viime otteluissa vakuuttanut, on se tällä hetkellä joukkueista selvästi vahvempi. Arizona on vihdoin saanut hieman onnistumisia, mutta onko ensi yönä luvassa kylmää kyytiä?

Arizonan surkea kausi on saanut vihdoin ja viimein hieman valoa, sillä kahdesta edellisestä ottelusta saldona on vierasvoitto St. Louis Bluesista ja yksi piste Columbus Blue Jacketsia vastaan. Liikaa ei kuitenkaan päästä hehkuttamaan ja ei olisi ihme, jos Arizonan voittokiintiö on tältä kuulta jo täynnä. Hyökkäyksestä on hieman alkanut jo tehoja löytyä, mutta edelleen joukkue häviää maaliodottamat kerta toisensa jälkeen. Sarjan huonoimman joukkueen osalta odotuksia ei kannata jatkossakaan korkealle asettaa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Detroit on puolestaan näyttänyt edellisissä otteluissa viime vuosilta tutummalta joukkueelta, mutta isossa kuvassa tilanne näyttää kelvolliselta. Hyökkäys saa luotua riittävästi paikkoja ja maalivahtipeli ei suuresta päästettyjen maalien määrästä huolimatta ole huonoa, vaan puolustuspelaamiselle joudutaan laittamaan suurin vastuu. Detroitia vastaan lauotaan todella paljon, mutta sen onneksi Arizona puolestaan on ollut ylöspäin selvästi heikoin joukkue. Hyökkäyksestä ykkösketju kantaa edelleen suurimman tulosvastuun, mutta taustalta etenkin kakkosketju pystyy luomaan tarvittavat määrät maalipaikkoja.

Arizona pystyy maalivahtipelin onnistuessa ja viettämällä suuren osan otteluista omassa päädyssä pitämään tuloksia tasaisina, mutta yön ottelusta tuskin mitään nyhjäämistä saadaan aikaiseksi ja maalintekokilpailussa vieraat vie voiton. Detroitilla on loistava sauma lopettaa vierasreissu voittoon ja sen puolesta lyödään myös vedot.

Ei vielä tiliä Betsafella? Nappaa täältä uuden asiakkaan etuna 100 €:lla ilmaisvetoja!