pe 16.11. klo 04:05

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Arizona Coyotes – Nashville Predators | Predators sarjan paras vierasjoukkue

Perjantai aamuyöllä Coyotes ottaa mittaa toistaiseksi tasaisesti suorittaneen Predatorsin. Kiekko tippuu jäähän Arizonassa klo 04.05
Arizona Coyotes – Antti Raantan joukkue
Kausi alkoi ”kojoottien” osalta mollivoittoisesti kun joukkue kärsi karmeista ongelmista oman maalintekemisen kanssa. Tämän ongelman sivuutettuaan kojootit oli hyvässä vireessä ja pisteitä tuli hyvin. Kojootit voitti viisi ottelua peräjälkeen ja sitten Antti Raanta loukkaantui. Tämän jälkeen joukkue on pelannut viisi ottelua häviten näistä neljä. Raanta on joukkueen selkäranka.
Kojooteilla on takana 17 ottelua ja joukkue on saanut yhtä monta pistettä kasaan. Maaliero kertoo yllämainituista asioista. Joukkue on tehnyt 46 ja päästänyt 45 maalia. Päästetyissä maaleissa on joukkue on sarjan kärkipäätä, mutta tehdyissä sarjan häntäpäässä.
Antti Raanta jatkaa sairastuvalla ja täten joukkueen maalissa aloittaa Darcy Kuemper. Kuemper ei ole ollut maalillaan Raantaan verrattavissa oleva kaveri. Kiekkoja omiin on mennyt 2.99 maalia per ottelu ja kiekot ovat tarttuneet 90.6% varmuudella.

150%talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Nashville Predators – Tasaista suorittamista
Kun puhutaan Pradatorsista, puhutaan joukkueesta josta tietää mitä saa. Predatorsin 5 vs 5 pelaaminen on hyvällä, tasaisella tasolla. Kauden 18 ottelua on tuottanut 27 pistettä. Huomioitavaa tässä on se, että vaikka erikoistilanteet on kokokauden ollut joukkueen heikkous, on pisteitä tullut tasaisesti ja Predators onkin pisteiden valossa alkukauden paras joukkue. Vieraspeli ei tilastojen valossa ole myöskään mikään murhe – kymmenen vieraspeliä, 17 pistettä – tämä on huikean hyvä saldo.
Kuten yllä todettua, erikoistilannepelaaminen on ollut Predatorsin murhe. Ylivoima on toistaiseksi NHL:n huonointa ja alivoimakin keskiarvoa huonompaa.
Maalivahti duo Pekka Rinne – Juuse Saros on yksi liigan parhaista jos ei paras. Tänään aloittava maalivahti on todennäköisesti Rinne. Koko Predators joukkueen suurin vahvuus on tasaisuus – joukkueesta ei löydy suurimpia otsikoita saavia supertähtiä, mutta toisaalta, joukkueesta on vaikea löytää heikkoja lenkkejä.
Predators ei häviä kolmea ottelua peräjälkeen
Peli-ideamme kulkevat vahvan vierasjoukkueen kautta. Preds on hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan, kolmatta ei tule.
Toinen pelivalintamme on kotijoukkueen vähämaalisuus. Pekka Rinne on maalillaan muuri ja predatorsin hyvä viisikkopuolustus tulee pitämään kojoottien maalipaikat vähissä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ