NHL la 17.12. klo 04:30

Arizona Coyotes - New York Islanders

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Yllättääkö Arizona taas? Islanders ei vakuuta ja loukkaantumiset painaa – loistava sauma iskeä vastaan!

Ensi yönä Arizona Coyotes lähtee hakemaan paluuta voittokantaan, kun sen vieraaksi saapuu New York Islanders. Joukkueet kohtasivat kertaalleen hieman yli kuukausi sitten ja tuolloin Arizona onnistui hakemaan vierasvoiton lukemin 2-0. Arizona harvoin on otteluissa hallitsevana osapuolena, mutta kyseisessä matsissa se onnistui viemään pisteiden lisäksi myös maaliodottaman.

Arizona Coyotesin oleminen yksi sarjan heikoimmista joukkueista ei varmastikaan tule yllätyksenä kenellekään, mutta vedonlyönnillisesti kyseessä on erittäin mielenkiintoinen joukkue. Joukkueen maine ja toki myös yleensä pelilliset otteet on pohjamudissa, mutta siitä huolimatta Arizona on osoittanut olevansa yllätysvalmis joukkue. Voittoja tulee vähän, mutta ennen kaikkea se on onnistunut kiusaamaan kärkipään joukkueita. Arizona on tällä kaudella voittanut esimerkiksi Toronton, Carolinan ja Bostonin. On myös hyvä huomauttaa, että vaikka tulokset usein on heikkoja, on Karel Vejmelka ollut maalilla loistava.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Nathan "Grav"

@NathanGraviteh
It's time to give credit where it's due, Karel Vejmelka has been incredible.

- 4th in Goals Saved Above Expected (+13.61)
- .913 Save Percentage
- Same SV% as Vasilevskiy
- 8-8-3 record on Coyotes

About as good as you can hope to be in AZ. #Yotes

Vieraat on kerännyt 30 ottelusta 35 pistettä, eli ihan kelvollinen saldo. Esitykset ei kuitenkaan ole missään nimessä ollut sarjan huipputasoa ja esimerkiksi maaliodottaman osalta se jää sarjan keskitason alapuolelle. Myös vierailla maalivahtipeli on ollut isossa roolissa ja tolppien välissä tuleekin olemaan erittäin mielenkiintoinen taisto. Voi siis olla, että maalijuhlat kannattaa unohtaa ja myös vedonlyöntimarkkina on samoilla linjoilla. Islandersilla on hieman loukkaantumishuolia, sillä näillä näkymin ainakin Kyle Palmieri, Anthony Beauvillier ja Adam Pelech ovat sivussa.

Islanders on vieraissakin suosikki, mutta Uhmapelaajat on arvioiden kanssa enemmän myönteisiä kotijoukkueen suhteen ja siispä 2,45 kertoimella lopullinen kotivoitto nousee peli-ideaksi. Panoksen kanssa pidetään maltti mukana, sillä vaikka Arizona on yllätysvalmis, voi matsi lähteä pahimmassa tapauksessa nopeastikin väärille raiteille. Jotta saat betsistä kaiken irti, katso alta ohjeet ja käy nappaamassa Galaksinon herkullinen tarjous uusille asiakkaille.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Arizonalle(ML), voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Arizona Coyotes” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 61,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.