to 25.11. klo 05:00

Arizona Coyotes - Edmonton Oilers

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jäävätkö kojootit jälleen Edmontonin jyrän alle?

Arizona Coyotes on onnistunut viime aikoina niistämään muutamia voittoja. Riittääkö seuran paukut, kun ensi yönä vastaan tulee Edmonton Oilers? Ei todellakaan. Odotamme Oilers-hyökkäyksen ryöpyttävän umpisurkeaa Coyotesia niin, että painajaisia riittää loppuvuodelle. Pelivalintamme on, että Edmonton voittaa vähintään kahden maalin erotuksella. Veto osuu, jos ottelu päättyy Edmontonin voittoon esimerkiksi 3-1, 7-1, tai 5-3 lukemin.

Arizona viilettää kahden ottelun voittoputkessa. Asia on mainitsemisen arvoinen, sillä koskaan aiemmin joukkue ei ole tällä kaudella onnistunut voittamaan kahta ottelua peräkkäin. Itseasiassa voittoja on yhteensäkin kertynyt vain neljä kipaletta. Tämä ei ole mikään ihme. Joukkueesta on kaupattu kaikki, mikä irti lähtee. Joukkuetta rakennetaan uudelleen kirvesmurhaajan hienovaraisuudella, ja lopputuloksena on hädin tuskin NHL-standardit käyttävä porukka. Arizonan ja Edmontonin välinen tasoero kävi hyvin selväksi joukkueiden tämän kauden ensimmäisessä kohtaamisessa. Edmonton jyräsi 5-1 voittoon.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Viime aikoina Edmontonin peli on näyttänyt viilentymisen merkkejä. Emme kuitenkaan pidä tätä huolestuttavana merkkinä ensi yön ottelua ajatellen – päinvastoin. Joukkue haluaa varmasti palata voittokantaan ja vaisun Dallas-matsin jälkeen näytönhaluja varmasti riittää. Isoin ase on joukkueen maaginen ylivoima. Oilersin ylivoimaprosentti on koko kaudelta 38,2, joka on luonnollisesti koko NHL:n paras.

Edmonton lähtee otteluun raskaalla jalalla, mutta emme usko sen menoa haittaavan. Connor McDavid on tottunut kellottamaan hävyttömiä minuutteja, eikä se ole ennenkään häneen vaikuttanut. Kerroin Edmontonin useamman maalin voitolle ei ole fantastinen, mutta kun se suhteutetaan Arizonan luokattomaan rosteriin, on kerroin enemmän kuin riittävä. Kynä käteen ja lappua täyttämään!