NHL ma 17.01. klo 23:00

Arizona Coyotes - Montreal Canadiens

Usko tai älä: Arizona on ennakkosuosikki NHL:ssä!

Ensi yönä NHL:ssä on loistava pelipaikka vedonlyöjälle, kun Arizona Coyotes isännöi Montreal Canadiensia. Itse peli on todennäköisesti täyttä kuraa, sillä kumpikin joukkue on NHL:n ehdotonta pohjakastia. Kertoimissa kaksikkoa pidetään todella tasaväkisenä. Meidän papereissamme kotijoukkue Arizona on kuitenkin selvästi vahvempi viime aikaisten näyttöjen perusteella. Lapulle laitetaan siis ykkönen Arizonan kotivoitolle.

Arizonan rosteri on kelvoton: kaikki tähtipelaajat on kaupattu muualle ja jäljestä olevasta miehistöstäkin moni on loukkaantunut. Kaikista vaikeuksista huolimatta kojootit ovat pelanneet viime aikoina pääosin vahvasti. Arizona onnistui jopa voittamaan kovavireisen Toronto Maple Leafsin lukemin 2-1. Kauheita maalimääriä Colorado Avalanche oli puolestaan parempi jatkoajalla lukemin 4-3, mutta edes jatkoajalle pääseminen oli hienoa venymistä Arizonalta. Viimeisissä viidessä matsissa kojootit ovat jääneet vain kahdesti ilman pisteitä. Ei huono!

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Montrealin nippu on niin ikään täyttä kuraa. Joukkue viilettääkin viiden ottelun tappioputkessa, ja loukkaantuneiden lista on vielä pidempi kuin Arizonalla. Isoin ongelma on maalivahtitilanne. Carey Price vielä kuntouttaa itseään, ja Jake Allen on sairaslomalla. Montrealin pelaavaksi maalivahdiksi on noussut Sam Montembeault. Ei hätää, jos nimi ei ole tuttu. Montembeault on pelannut niin kehnosti, että hän haluaisi varmaan itsekin repiä oman nimensä paitansa selästä. 13 ottelussa torjuntaprosentti on murheellinen 89,54.

Ihmetyttää sanoa, mutta Arizona on mielestämme selvä ennakkosuosikki NHL-ottelun voittoon. Ehkä se kertoo enemmän illan vastustajasta kuin Coyotesista, mutta kotijoukkueen pelivirettäkään ei ole syytä vähätellä. Reilusti yli kakkosen kerroin tarjoaa mielestämme erinomaisen pelipaikan. Matsi tulee vielä hyvään katseluaikaan 23:00, joten nyt kannattaa laittaa kunnon panos sisään ja napata hyvät eväät kotikatsomoon.

10 euroa pelirahaa