Bundesliiga la 14.05. klo 16:30

Arminia Bielefeld - RB Leipzig

Leipzig hoitaa päätöskierroksen rutiinilla!

Bundesliigan viimeisellä kierroksella Arminia Bielefeld pääsee esiintymään vielä kerran kotiyleisön edessä ennen putoamista. Vastaan asettuu RB Leipzig, joka mahdollisesti tarvitsee pisteitä pitääkseen kiinni paikasta neljän parhaan joukossa. Tasoero on valtava, mutta maalijuhlia tuskin saadaan aikaiseksi. Teoriassa Bielefeldillä on vielä mahdollisuus nousta 16. sijalle, mutta siihen vaadittaisiin suotuisia tuloksia muualta ja suurimaalista voittoa Leipzigistä.

Bielefeldin kausi on ollut surkea ja se päättyy ansaitusti putoamiseen. Yksittäisiä onnistumisia on tullut ajoittain, mutta yksinkertaisesti Bielefeldin hyökkäyspelaaminen on ollut kaukana vaadittavasta tasosta. Ennen päätöskierrosta Bielefeldillä on ainoastaan 26 tehtyä maalia, mikä on sarjan heikoin lukema. Viimeisistä 12 ottelusta on kertynyt ainoastaan yksi voitto ja kaksi tasapeliä. Tappioista peräti seitsemässä Bielefeld on jäänyt maaleitta.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Leipzig on vahvasti kiinni neljännessä sijassa, sillä perässä tulevalla Freiburgilla on kaksi pistettä vähemmän ja Freiburg päättää kauden Leverkusenin vieraana. Eli sen suuremmin paineita vierailla ei ole ja homman pitäisi hoitua rutiinilla. Viime aikoina Leipzigille on tullut muutama heikompi matsi, mutta tämän vuoden puolella se on ollut kokonaisuutena äärimmäisen kovalla tasolla. Leipzig pystyy takomaan kolmesta neljään maalia taululle, mutta ennen kaikkea tasapainoinen puolustuspelaaminen on tehnyt vieraista äärimmäisen vaikeasti voitettavan joukkueen.

Peli-idean osalta kallistustaan vähämaalisuuden suuntaan. Ainoastaan Bayern München on päästänyt Leipzigiä vähemmän maaleja, joten Bielefeldille jälleen yksi maaliton ottelu on erittäin lähellä. Viimeinen matsi Bundesliigan puolella kuitenkin varmasti sytyttää taistelemaan, joten murskalukemia ja helppoa rökitystä vieraat ei helpolla saa. Todennäköisesti matsi kääntyy Leipzigin eduksi, mutta toivottavasti maltillisin lukemin.

Kertoimet ottelulleArminia Bielefeld - RB Leipzig14.05.2022

10 euroa pelirahaa