su 14.04. klo 18:30

Arsenal - Aston Villa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Aston Villan eväät on popsittu parempiin suihin! Jääkö Unai Emeryn poppoo mestaruudesta taistelevan kotijoukkueen mankeliin?

Arsenalin mestaruusjuna Valioliigassa on yhä täysin raiteillaan ja sunnuntaina pyritään pyyhkimään sivuun seuraavaksi Aston Villa. Liverpool menetti viime viikonloppuna pisteitä ManUn vieraana eli piste-eroa ei enää ole. Tykkimiesten kauden loput ottelut ovat kaikki niin sanotusti finaaleja ja ensi viikolla jahdataan jatkopaikkaa myös Mestarien liigan puolivälierissä Bayern Münchenin kustannuksella.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit painaa Arsenalille vedon ilman riskiä!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Aston Villa tuskin on neljänneksi yltämässä eli ensi kaudella joudutaan todennäköisesti tyytymään himmeämpiin eurokilpailuihin. Unai Emeryn ryhmän loppuohjelma vaikuttaa nimittäin armottoman kovalta ja ilman eurorasitusta läpi kauden pelannut Tottenham vaikuttaa porskuttavan tuloksellisesti riittävän vakuuttavasti.

Arsenal

@Arsenal
Last 5️⃣ in the Premier League

Let's keep this momentum going! 👊


Arsenalilla on ollut pari päivää enemmän lepoa, kun Villa pelasi oman europelinsä torstaina. Molemmat luultavasti hieman kierrättävät – Villa mahdollisesti enemmän. Jurriën Timber on sivussa Arsenalilta ja Emi Buendía, Tyrone Mings, Boubacar Kamara, Jacob Ramsey sekä pelikieltoa lusiva Douglas Luiz Villalta. Matty Cashin ja Clément Lengletin kuntoa katsellaan tarkemmin vielä ottelupäivänä.

Vedonlyönnillisesti sunnuntain peli on aavistuksen mutkikas lähestyttävä, kun europelit ovat mukana yhtälössä. Arsenalin voisi kuitenkin odottaa iskevän laadukkaan esityksen tiskiin väsynyttä tai vaihtoehtoisesti kovaa kierrättävää Villaa vastaan. Tykkimiesten puolustuspelaaminen on ollut läpi kauden niin huikealla tasolla, ettei vierasjoukkue välttämättä pääse rokottamaan kertaakaan. Otetaan ohuella panoksella Arsenalia -1,5:n tasoituksella peleihin.

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto Arsenal -1,5 ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.