Valioliiga pe 22.10. klo 22:00

Arsenal - Aston Villa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Arsenal ja Aston Villa kaipaavat molemmat voittoa Lontoon perjantai-illassa

Arsenal pyrkii venyttämään tappiottomien otteluiden putkensa kuuteen peliin, kun Aston Villa saapuu vieraaksi Emiratesille perjantai illalla. Tiukoille meni kuitenkin pisteen saaminen Gunnersin osalta maanantaina, kun joukkue hukkasi johdon ja venyi lopulta tasuriin Crystal Palacea vastaan. Kysymys kuuluu; miten käy tässä matsissa?

Aloitetaan kokoonpanoista. Isännillä on sivussa Granit Xhaka pari kuukautta ja Bukayo Saka jouduttiin ottamaan vaihtoon Palacea vastaan. Sakan tilanne on epäselvä, mutta Xhaka on siis varmuudella poissa. Molemmista olisi hyötyä Aston Villaa vastaan. Muuten on tilanne Arsenalin osalta hyvä.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Aston Villa sai hyviä uutisia, kun Bertrand Traore, Matty Cash sekä Leon Bailey ovat pelikunnossa. Isoja nimiä ja vähintään 2/3 on avauksen tavaraa. Morgan Sanson on niin ikään tehnyt paluun viheriöille, joten nyt voi hiljalleen alkaa odottamaan tuloksia Villalta. Entä mitä laitetaan lapulle?

Aston Villa

@AVFCOfficial
All set for Friday Night Football. ✨

🔜 #ARSAVL

Moni on kyseenalaistanut onko Arsenalilla pelisuunnitelmaa Mikel Artetan alaisuudessa. Se on vielä epäselvää. Epäselvää on niin ikään pelaako Aston Villa neljän alakerralla vai viime aikojen kolmen topparin muodolla? Nämä vaikuttavat yhtälöön jonkin verran.

Lapulle tarttuu tällä kertaa 2x ujoa panostusta. Ensimmäinen veto on Aston Villa +0.5 eli tuplausmahdollisuus x2 — 1,95 kertoimet riittävät peliksi näistä lähtökohdista. Toinen veto, mikä hieman houkuttelee on yli 2.5 maalia 1,88 kertoimilla. Tähän sutaistaan 1/5 koska todennäköisesti saa parempaa ideaa livestä.

Ottelu on ennakkoon tasainen ja pallo on pyöreä. Danny Ings & Ollie Watkins duo saa kuitenkin todennäköisesti jostain revittyä maalin taikka kaksi. Turha kuitenkaan ylipanostaa, sillä vedot liittyvät toisiinsa, ja tällä kertaa on Aston Villa niin sanottu pääveto. Ironista on, että todennäköisesti tämä pieni totals kylkeen voittaa closet, mutta ei ole takeita Villan tilanteesta.

Voi olla, että iso raha ja viihderaha pelaavat Arsenalia. Closet eivät kuitenkaan tällä kertaa kiinnosta, vaan Villalla pitäisi olla hyvät saumat dogina haastaa Arsenalia.