la 04.05. klo 14:30

Arsenal - Bournemouth

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hävytöntä kerrointa totals-markkinassa! Jäädäänkö Emirates Stadiumilla lauantaina maltillisiin lukemiin?

Valioliigan sarjakärjessä yhä keikkuva Arsenal isännöi lauantaina Bournemouthia Emirates Stadiumilla. Mikel Artetan suojatit toipuivat lyhyestä alakulostaan ja nyt on voitettu taas kolme peliä putkeen. Manchester Cityn tulisi kuitenkin vielä kompuroida päätöskierroksilla, jotta Tykkimiehille koittaisi pokaaliparaati. Lauantaina oma leiviskä on ehdottomasti hoidettava.

*Koppaa tästä toukokuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Vieraaksi lauantaina saapuva Cherries on yhä mukana eurotaistossa – matkaa ei nimittäin ole seitsemännelle sijalle kuin viisi pistettä. Sopivaa ristiinpelaamista Andoni Iraolan miehistö kuitenkin kaipaa kanssakilpailijoilta ja lisäksi Emiratesilta olisi kaivettava jollain ilveellä kolme pistettä. Eiköhän Bournemouth lopulta jämähdä näille sijoilleen, mutta eipä se ”häppee oo.”

Arsenal

@Arsenal
Back home this time tomorrow 🤩


Jurriën Timber on piakkoin takaisin Arsenalin kokoonpanossa, mutta eipä hollantilaiselle ole vielä isoja minuutteja luvassa missään skenaariossa. Bournemouthin lasaretissa ovat Ryan Fredericks, Tyler Adams, Chris Mepham, Antoine Semenyo, Milos Kerkez, Romain Faivre, Luis Sinisterra sekä Marcus Tavernier. Ilya Zabarnyi saattaa toipua sairasteluistaan pelikykyiseksi.

Peli-ideana lauantaille on under ja tällä kertaa päästään ottamaan harvinainen max bet! Arsenalin puolustusrekordinhan me tiedämme – se on Valioliigan kirkkaasti paras. Cherries on ollut keskikastia monellakin mittarilla, mutta Iraolan ryhmä on nyt pelannut pari nollaa peräjälkeen eikä todennäköisesti lauantaina oteta isosti turpiin.