la 09.03. klo 19:30

Arsenal - Brentford

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Brentfordin timanttiset topparit sairastuvalla! Jatkuuko mestaruutta tavoittelevan Arsenalin voittokulku?

Hurjia murskajaisia talvella takonut Arsenal jatkaa mestaruusjahtiaan lauantaina paikallisvastustaja Brentfordia vastaan Emirates Stadiumilla. Mikel Arteta on virittänyt Tykkimiehet fantastiseen lentoon ja tällä hetkellä näyttää jopa siltä, että Arsenal on pelillisesti ainakin lähes Manchester Cityn tasolla – kenties jopa parempi!

*Maistuisiko depobonari ja ilmaisveto? Tsekkaa vihjeen lopusta, miten nämä saa lunastettua!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Brentford sai tammikuussa Ivan Toneyn takaisin miesvahvuuteen, mutta tuloksellisesti Thomas Frankin ryhmä on ollut yhä melkoisessa liisterissä. Alkuvuodesta Mehiläisten pistinten uhreiksi ovat joutuneet vain Nottingham Forest sekä Wolves. Viime viikonloppuna sentään Chelseaa vastaan tapeltiin kotona tasuri.


Arsenalilta David Raya on lauantaina edustuskelvoton omistajaseuraansa vastaan. Jurriën Timber on yhä kuntoutuksessa ja Oleksandr Zinchenkon ja Takehiro Tomiyasun tilanteet selviävät lähempänä matsia. Bukayo Sakan ja Gabriel Martinellin pitäisi olla kondiksessa. Brentfordilta puuttuu varmuudella Josh Dasilva, Rico Henry, Ben Mee, Aaron Hickey, Kevin Schade ja Ethan Pinnock. Bryan Mbeumon sairasloma alkaa olla taaksejäänyttä elämää, mutta isoja minuutteja tuskin on vielä luvassa.

Brentfordilla on siis yhä paljon kansaa lasaretissa ja etenkin Meen ja Pinnockin viimeaikaiset loukkaantumiset voivat vielä kostautua karullakin tavalla. Brentford on ollut aiemmilla Valjukausillaan vahva puolustuskollektiivi, mutta tästä ei juurikaan ole tällä hetkellä viitteitä. Arsenalin pitäisi lauantaina ottaa voitto melko kivuttomasti – laitetaan vedot inessiiviin sen mukaan!

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto Arsenal -2 haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.