su 17.12. klo 16:00

Arsenal - Brighton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Arsenal dominoi kotona! Saako hieman virettään löytänyt vieras palloa David Rayan selän taakse?

Viikolla viimeistä kertaa tälle vuodelle Euroopassa urakoineet Arsenal ja Brighton kohtaavat sunnuntai-iltapäivän Valioliigajännärissä Emirates Stadiumilla. Mikel Artetan luotsaama isäntä on pisteen päässä kärjessä porskuttavasta Liverpoolista ja kun tiedetään mestaruustaiston käyvän muutenkin kuumana, on sunnuntain peli elintärkeä voitettava Artetan poppoolle.

*100 euron edestä ilmaisvetoja tarjolla! Tsekkaa tipsin lopusta lunastusohjeet!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Roberto De Zerbin suojatit ovat saaneet hyvin taas juonenpäästä kiinni ison suvantovaiheen jälkeen. Viime viikonloppuna jouduttiin tosin tyytymään Burnleyta vastaan kotona pistejakoon, mutta kyllähän tämä ottelu olisi nähdyillä maalipaikoilla pitänyt klaarata. Torstaina kaadettiin Marseille Eurooppa-liigassa João Pedron osumalla.

Brighton & Hove Albion

@OfficialBHAFC
Stunning from @DeJesusOfiicial! 🔥 We will never get bored of watching this... 🤤🔂


Kokoonpanoihin! Arsenalilta on sivussa Fábio Vieira, Thomas Partey, Takehiro Tomiyasu, Mohamed Elneny ja Jurriën Timber. Martinelli on toipunut sairasteluistaan. Ansu Fati, Pervis Estupiñán, Tariq Lamptey, Júlio Enciso, Danny Welbeck ja Solly March koostavat vieraiden sairastuvan. Adam Websterkään tuskin on vielä sunnuntaina mukana.

Vedoissa kiinnostaa sunnuntaille pienimaalisuus. Arsenal on ollut kuluvalla sesongilla Valjun kirkkainta kärkeä etenkin puolustuspäässä. Brighton on toki aiemminkin voittanut Emiratesilla, mutta nyt tehtävä RDZ:n ryhmälle on vaikeampi kuin miesmuistiin. Arsenal saanee kontrolloitua ottelua riittävän hyvin, jotta rutiinivoitto napataan.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Alle 3 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.