EFL Cup ke 09.11. klo 21:45

Arsenal - Brighton

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

25€ ilmaisveto tarjolla! De Zerbi-pallo ei petä edes Valioliigan sarjakärjen kotinurmella!

Arsenal isännöi keskiviikkona Englannin liigacupissa Brightonia. Mikel Artetan ryhmä johtaa Valioliigaa ja tavoitteena on säilyttää kärkipaikka MM-tauolle lähdettäessä. Onkin hieman kyseenalaista, minkälaisella motivaatiolla Arsenal lähtee tämän kauden Carabao Cupiin. Vierailija tarjoilee aivan kelpo testin keskiviikkona.

Tykkimiehiltä on sivussa varmasti vain Emile Smith Rowe ja Takehiro Tomiyasu, mutta rotaatiota on tietenkin taatusti luvassa maan kakkoscupissa. Brightonilta puuttuu edelleen Jakub Moder, mutta muutoin Roberto De Zerbillä on käytössään terve kokoonpano. Rotaatiota on todennäköisesti luvassa myös De Zerbin toimesta, joskin mahdollisesti maltillisempaa kuin espanjalaiskollegalla.

30€ TARJOLLA ESPANJAN VOITOSTA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja iskee tänään Japanin kimppuun.

Kerroin oli 1,40 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Brighton & Hove Albion

@OfficialBHAFC
How good was @OfficialAL20 yesterday? 💫


Arsenalin avauksessa nähtäneen keskiviikkona paljon samoja pelaajia kuin Eurooppa-liigankin puolella. Olisi suuri ihme, jos torstaina ei nähtäisi esimerkiksi Eddie Nketiahia, Fábio Vieiraa ja Reiss Nelsonia viheriöllä. Laadukkaita pelimiehiä tietysti hekin. Ottelun lopusta otetaan sitten ykkösvitjaa kehiin tarpeen vaatiessa.

Isäntien kertoimet ovat olleet ottelupäivän lähestyessä hieman nousussa, sillä olettamuksena on, ettei Brighton kierrätä aivan liikaa. Tämä lähtötilanne luokin hyvän sauman pelata BTTS:ää! Brighton-hyökkäys on tällä hetkellä supervaarallinen – Leandro Trossard, Kaoru Mitoma ja kumppanit ovat loistoformissa ja De Zerbin suunnitelmana ei ole lähteä Emiratesillakaan peruuttelemaan.

Näin teet tällä vedolla rapiat 46€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ molempien joukkueiden maalinteolle, voitat normaalisti vedon osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Molemmat joukkueet tekevät maalin” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 46,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.