Valioliiga la 09.04. klo 17:00

Arsenal - Brighton

Palaako Arsenal maali- ja voittokantaan Emiratesilla? Lokkilauma on ollut totaalisen surkea

Edellisottelussaan Crystal Palacen löylyttämäksi joutunut Arsenal yrittää päästä takaisin pisteensyrjään kiinni kotiottelussaan Brightonia vastaan. Erityisen tasaista joukkueen suorittaminen ei edelleenkään ole, mutta parhaimmillaan ryhmä pystyy pelaamaan laadukkaasti ja yltämään jopa sarjan kärjen tasolle. Heikoimmillaan alemman keskikastinkin ryhmät ovat puolestaan liikaa. Brighton on ollut viime viikkoina todella kehno, eikä edellisviikonlopun maaliton tasapeli sarjajumboa vastaan juuri lohtua tuonut.

Brighton on hävinnyt seitsemässä viimeisimmässä ottelussaan kuudesti ja tehnyt tällä otannalla ainoastaan yhden maalin. Surkeudelle tuli viime viikonloppuna uusi taso, kun joukkue jäi maaleitta sarjajumboa Norwichia vastaan. Helppoa ei ole tulossa vierailusta Emirates Stadiumillekaan. Moises Caicedo palaa kokoonpanoon, mutta Adam Websterin tilanne on edelleen auki. Jakub Moder on varmuudella sairastuvalla.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Isäntä saa hyökkäyspäähän kaivattua vahvistusta, kun Nicolas Pepe palaa kehiin. Takehiro Tomiyasu, Kieran Tierney ja Thomas Partey puolestaan jatkavat edelleen loukkaantuneina. Ennen maaottelutaukoa joukkue voitti seitsemän matsin otannalla kuudesti, mikä oli todella kova suoritus ja nosti joukkueen jopa neljän joukkoon. Edellisellä kierroksella tuli kuitenkin lunta tupaan, kun Crystal Palace tarjoili tykkipaidoille 3–0-selkäsaunan paikallisväännössä.

Arsenalilla luulisi olevan jotain hampaankolossa viime viikolta, minkä lisäksi sen olisi todella tärkeää saada voitto tässä matsissa taistellessaan europelipaikoista. On uskottava, että kehnoa vierailijaa vastaan ja kotikentällään tykkimiehistö palaa sille tasolle, millä se ennen maaottelutaukoa pelasi. Betsivalinnaksi otetaan kotivoitto vähintään kahdella osumalla (Arsenal -1,5).

10 euroa pelirahaa