Valioliiga ti 02.05. klo 22:00

Arsenal - Chelsea

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Bää! Frank Lampardin paimentama lammaslauma joutaa tiistaina teuraalle Lontoon derbyssä!

Tiistaina tarjoillaan Valioliigasta herkkupala Lontoon derbyn muodossa. Kärkipaikan Manchester Citylle menettänyt Arsenal saa Emirates Stadiumille vieraaksi umpisurkeaa kautta pelaavan Chelsean, joka vaikuttaa jo peliotteiden perusteella varsin luovuttaneelta poppoolta. Europeleihin ei ole nimittäin enää mitään palaa, joten loppukausi menee höntsätessä.

Arsenalilta puuttuu yhä William Saliba, Takehiro Tomiyasu ja Mohamed Elneny, joten tällä rintamalla ei ole uutta. Chelsealta on tiistaina poissa Marc Cucurella, Armando Broja, Mason Mount, Reece James ja Marcus Bettinelli. Kai Havertz lienee jossain määrin mukana ja Kalidou Koulibalyllakin on ilmeisesti jotain saumoja kokoonpanoon.


Kokoonpanotiedot sikseen, Chelseahan on tehnyt viimeiseen seitsemään otteluun ainoastaan yhden maalin ja näistä seitsemästä vain yhdessä on venytty edes tasatulokseen. Chelsea on tällä hetkellä yhtä kuin säälittävä lammaslauma ja todennäköisesti tiistaina tulee seuraava lumipesu Frank Lampardin ryhmälle.

Arsenalin mestaruustaistelu vedettiin puolestaan aika nopealla aikataululla vessasta alas, kun Etihad Stadiumilla ei kyetty haastamaan Manchester Cityä edes vähää alusta. Kun tätä ennen tasattiin pisteet muun muassa Southamptonin ja West Hamin kanssa, voidaan puhua aika karusta sulamisesta. Jos kuitenkin isoa kuvaa tarkastellaan niin Mikel Artetan miehistö on sentään menossa Mestarien liigan lohkovaiheeseen, mikä jo sinällään on edellisiin vuosiin verrattuna isoa edistystä.

Sitten vetoideaan! Arsenalilla voi nähdä tässä motivaatioetua, kun Chelsealla ei ole enää käytännössä panosta loppukaudesta. Pelillisesti Arsenal on ollut City-ottelua lukuun ottamatta hyökkäyspäässä hyvä ja todennäköisesti Chelseankin reppu heiluu tiistaina. Otetaan Arsenalia -1,5:n tasoituksella tähän lapulle.

Näin teet tällä vedolla 70€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Arsenal -1,5:lle, voitat normaalisti vedon osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Arsenal -1,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 70€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.