ti 23.04. klo 22:00

Arsenal - Chelsea

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tykkimiehiltä puuttuu terävyyttä ja väsykin voi painaa! Tästä kiinni vetoideaan!

Arsenalilla ja Chelsealla on kevään tullen omat tavoitteensa: Arsenal taistelee edelleen Valioliigan mestaruudesta Manchester Cityn ja Liverpoolin kanssa. Chelsea puolestaan yrittää vielä nostaa itsensä mukaan europelirumbaan ensi kaudeksi. Viikonloppuna Arsenal oli Valioliigassa voitollinen, mutta Chelsean FA Cup-urakka päättyi välierävaiheeseen. Tiistain derby tulee pian viikonlopun melskeiden jälkeen.

Ilmaisvetoja toisensa perään – lue vihjeen lopusta lisää!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Arsenalille osui suvantovaihe pahaan paikkaan: tykkimiehet putosivat Mestarien Liigasta puolivälierissä Bayern Münchenille, ja näiden otteluiden välissä tuli nolo ja mestaruushaaveisiin kolhun aiheuttanut kotitappio Aston Villalle. Viime viikonloppuna palattiin voittojen tielle: Wolves kaatui vieraissa lukemin 0-2. Tiheä ottelutahti voi saada Mikel Artetan tekemään kokoonpanoon muutoksia. Ainoa varma poissaolija on Jurrién Timber.

Arsenal

@Arsenal
Three points on the road 👊

📺 Relive all the action from last night with our full match replay 👇

Chelsealla on edelleen loukkaantumisia enemmän kuin tarpeeksi, mutta varmoja poissaoloja on tiistaille enää puolisen tusinaa. Lauantain FA Cup-tappio Manchester Citylle päätti pitkän tappiottoman jakson, ja Arsenalia vastaan putki olisi tarkoitus katkaista välittömästi alkuunsa. Mauricio Pocchettinon suojatit ovat olleet viime viikot todella tehokkaita maalien suhteen, joten lauantainen kuparisen rikkomatta jättäminen tuli pahaan saumaan.

Tässä matsissa tartutaan lujasti vierasmenestykseen. Arsenal ei tunnu olevan vieläkään aivan terävimmillään, ja väsykin saattaa painaa. Niinpä Chelseasta on kertoimissa saatavilla hyvää, eikä tätä jätetä hyödyntämättä. Klassista ristikakkosta kuitille!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän neljästi ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Chelsea (tasoitus 0:1) 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.