Valioliiga su 19.03. klo 16:00

Arsenal - Crystal Palace

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sisuuntuuko Arsenal europettymyksestään? Managerittomasta Crystal Palacesta uhkaa tulla jauhelihaa sunnuntaina!

Arsenal saa sunnuntaina vieraaksi Patrick Vieiran ulospotkineen Crystal Palacen Valioliigassa. Kotijoukkue passitettiin torstaina Eurooppa-liigassa laulukuoroon, joten loppukaudesta saadaan keskittyä pelkkään Valioliigaan. ”Valjussa” panosta onkin aivan riittämiin, sillä Mikel Artetan ryhmä yrittää pitää Pep Guardiolan Manchester Cityn etäällä mestaruuskamppailussa. Eroa on nyt viisi pistettä ja kertoimienkin valossa Arsenalista on leivottu jo hienoinen mestarisuosikki, joten kutkuttava kevät on edessä!

Torstai oli varsin kallis Arsenalille monellakin tavalla, sillä myös sairastuvalta saatiin jobinpostia, kun Takehiro Tomiyasu ja William Saliba menetettiin sairaslistalle Mohamed Elnenyn ja Eddie Nketiahin seuraksi. Palacelta Albert Sambi Lokonga on edustuskelvoton ja lasaretissa on Sam Johnstone ja Vicente Guaita – junnuveskari Joe Whitworth lienee jälleen veräjällä. Will Hughes, James McArthur ja Nathan Ferguson voivat olla myös sivussa.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Arsenal

@Arsenal
💬 "It’s done now, we can’t think too much about it, we have to move forward and we have a new game on Sunday and we just have to be ready for that one now."


Crystal Palace on sunnuntaina Paddy McCarthyn väliaikaisohjastuksessa. Arsenal-legenda Vieiran potkut olivat jo oikeastaan odotetut, sillä alla on peräti 12 ottelua ilman voittoa lievästi sanottuna mielikuvituksettomalla hyökkäyspelaamisella ryyditettynä. Vieiran lisäksi koko valmennustiimi lähti kilometritehtaalle maalivahtivalmentajaa lukuun ottamatta.

New manager bouncea voi tietysti olla Palacen puolelta tulossa aivan lähiaikoina, mutta on vaikea nähdä Kotkien yltävän edes lähelle tasapeliä sunnuntaina sarjakärkeä vastaan. Arsenal on taatusti tuohtunut torstaista ja muun muassa Bukayo Saka ja Martin Ödegaard ovat suhteellisen tuorein jaloin kehissä. Pelataan Arsenalia -1,5:n tasoituksella!