Valioliiga la 20.01. klo 14:30

Arsenal - Crystal Palace

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vierailla hyökkäyksen tärkeimmät palaset sivussa! Palaako yllättävän kauan kyntänyt Arsenal voittokantaan?

Kipeästi pisteitä kärkitaistelussa kaipaava Arsenal saa vieraita eteläisestä Lontoosta, kun Crystal Palace haastaa tykkipaidat. Vierailija on jo yhden ottelun kuluvalla viikolla pelannut, mikä on asettanut omanlaisensa haasteet valmistautumiseen. Kotijoukkueen ympärillä on useampia kysymysmerkkejä pelaajatilanteen osalta, mutta enemmän omista poissaoloistaan kärsii silti vierailija.

Nappaa hurja jättikerroin 50.00 tähän matsiin!

Arsenal on jäänyt neljässä perättäisessä ottelussa ilman voittoa. Valioliigassa tukkaan on tullut sekä West Hamia että Fulhamia vastaan ja FA Cupissa Liverpool laittoi tylysti Mikel Artetan joukot ulos jatkosta. Tällä hetkellä Arsenal on jäänyt Valioliigassa viiden pisteen päähän sarjaa johtavasta Liverpoolista, joten pakkovoitto sillä on mestaruustaistelua ajatellen edessään.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Kun katsotaan pelaajatilanteita, ei ihan parhaalla kokoonpanolla operoida kummassakaan päädyssä. Arsenalilla merkittäviä puutteita pitkäaikaisloukkaantuneen Jurrien Timberin lisäksi ovat Thomas Partey sekä Takehiro Tomiyasu. Rotaatiopelaaja Mohamed Elneny on Afrikan mestaruuskisoissa ja Gabriel Jesusin sekä Oleksandr Zintšenkon pelikunto puolestaan kysymysmerkki. Crystal Palacen tilanne on kaikesta huolimatta haastavampi.

Roy Hodgsonilla ei tavallisestikaan ole hirvittävää määrää variaatiota ja vaihtoehtoja kokoonpanonsa osalta. Keskiviikkona joukkue pelasi vielä FA Cupin uusintaottelussa Evertonia vastaan ja hävisi 1–0. Kovalla rasituksella viime aikoina poissaolojen vuoksi ollut kokoonpano joutuu siis entistä kovempaan paikkaan Emirates Stadiumilla – riittääkö jalka? Erityisen haastava tilanne on hyökkäyspään osalta, kun molemmat laiturit ovat sivussa Michael Olise loukkaantuneena ja Jordan Ayew taistelemassa Afrikan mestaruudesta.

Olisen ja Ayewin lisäksi Hodgson joutuu tulemaan toimeen ilman Joel Wardia, Rob Holdingia sekä Jesurun Rak-Sakyita ja Cheick Docouréa. Kun Arsenal on saanut valmistautua tähän kamppailuun viikkokaupalla, on vieraiden tilanne entistä tukalampi. Rutiinivoitto isännille tuoksahtaa, mutta Arteta halunnee viimeaikaisten tappioiden jälkeen lähteä otteluun oma pää edellä. Maalijuhlaa ei ainakaan tämän oletuksen pohjalta ole odotettavissa. Pelivalinnaksi kelpaa, että vierailija jää kiikareille (Crystal Palace alle 0,5 maalia). Hyökkäyspään puutteet ovat liikaa, mistä saatiin osviittaa jo keskiviikkona Evertonia vastaan.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa yhtä tai useampaa kohdetta 10-50€ panoksella ja vähintään kertoimella 1,80.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.