su 19.05. klo 18:00

Arsenal - Everton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jopa satasella ilmaisvetoja! Tykitteleekö Arsenal tyylillä kauden päätökseen?

Arsenalin on pakko voittaa, jotta edes teoreettinen mahdollisuus mestaruuteen säilyisi. Everton parkkeeraa bussin Emiratesille, mutta todennäköisesti tykkipaidat eivät tällä kertaa jätä mitään sattuman varaan. Kotikentällään punanutut ovat esiintyneet hiljattain erittäin aktiivisesti ja osoittaneet, että tasapainosta huolimatta voi olla erittäin laadukas hyökkäyspelijoukkue. Päähuomio isäntien osalta on ehdottomasti keskittynyt upeisiin puolustussuorituksiin, mutta laatua riittää myös kentän toisessa päässä.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa jopa satasen edestä ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Nyt näyttää siltä, että Manchester City todennäköisesti voittaa mestaruuden täysin poskettoman tulivoimansa ansiosta. Mikel Artetan miehistöllä on kuitenkin yhä mahdollisuus, eikä se varmasti jätä kiviä kääntämättä. Kauden monipuolisin joukkue on erinomaisesti organisoitu kokonaisuus, jolla murtautumismalleja riittää ja tehokkuutta maalipaikoissa piisaa. Rumat numerot kauden viimeisessä väännössä Evertonia vastaan eivät yllättäisi.

Arsenal

@Arsenal
🥇 Our Player of the Month for April, Kai Havertz!

Arteta tiedostaa varmasti, että yllätyksen mahdollisuus Cityn ottelussa on olemassa – jos taivaansiniset jäisivät tasuriin West Hamia vastaan, koppaisi Gunners mestaruuden voittamalla oman ottelunsa. Aivan varmasti Arsenalista nähdään ainakin jossain vaiheessa 90-minuuttista aktiivisempaa puolta. Yksi joukkueen suurimmista vahvuuksista on ollut kyky vakuuttaviin rytminmuutoksiin ottelun sisällä ja niillä heikompia vastustajia on jätetty kyydistä ja murjottu ties millä numeroilla useampaan otteeseen. Kenttätasapaino pohjoislontoolaisilla on kuitenkin aina todella vahva ja puolustussuuntaan se on ollut jopa selvästi Manchester Cityä etevämpi tällä kaudella.

Everton saapuu Lontooseen ilman Nathan Pattersonia, Dele Allia, Vitalii Mykolenkoa sekä Jack Harrisonia. Pahoista loukkaantumisista viime vuosien varrella kärsinyt André Gomes on puolestaan saanut pientä kolhua ja miehen lopullinen pelikunto selvinnee vasta pelipäivänä. Arsenal on huippuhyvässä tilanteessa pelaajiston suhteen, sillä ketään ei ole kauden viimeisessä ottelussa sairastuvalla. Jurrien Timber on kysymysmerkki, mutta Bukayo Sakan pitäisi olla nyt täysin kunnossa – se jos mikä on loistouutinen isännille. Pelivalinnaksi pumpataan, että kotijoukkue onnistuu vähintään kolmesti maalinteossa (Arsenal yli 2,5 maalia).

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Arsenal yhteensä – yli 2,5 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi.
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.