ti 26.10. klo 21:45

Arsenal - Leeds

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mikel Arteta on saanut Arsenalin nousukiitoon Valioliigassa, mutta jatkuuko taival myös liigacupissa?

Arsenal isännöi Leedsiä liigacupin kamppailussa tiistaina. Kaava on vanha tuttu, voittaja etenee seuraavalle kierrokselle ja häviäjä voi unohtaa tämän kilpailun kalenteristaan loppukauden osalta. Isäntien kauden alku on ollut Valioliigassa odotettuakin kehnompi, kun se on pystynyt ottamaan yhdeksässä ottelussaan vain neljä voittoa. Toisaalta hiljattain tykkimiehistö on päässyt huomattavasti ensimmäisiä vääntöjään paremmin pisteisiin kiinni. Vierailla on muutama paha poissaolo, jotka ovat syöneet viime aikoina sen parhaan terän.

Mikel Arteta on luotsannut Arsenalin Valioliigassa kuusi ottelua kestäneeseen pisteputkeen, jonka aikana joukkue on napannut kaikki tämän kauden voittonsa ja pelannut kahdesti tasan. Etenkin hyökkäyspäässä joukkueen tekeminen on parantunut ja kokoonpano omalta osaltaan hieman vakiintunut. Espanjalaisvalmentajan työkalupakissa on vain pari puutosta, kun puolustaja Kieran Tierney sekä sveitsiläiskeskikenttä Granit Xhaka ovat sivussa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Leedsin osalta poissaolotilanne on tiistain ottelun alla huomattavasti vaikeampi, vaikka poissa ei ole määrällisesti hurjasti pelaajia. Loukkaantumiset osuvat aroille alueille, kun ykköstykki Patrick Bamford että toppari Luke Ayling ovat sivussa keskikentän pohjalla operoivan ja pelillisesti Marcelo Bielsalle todella tärkeän Robert Kochin tavoin. Esimerkiksi Bamfordin oltua sivussa nyt neljässä Valioliiga-ottelussa Leeds on kyennyt iskemään vain kolme maalia.

Arsenal on nähtävissä kysymysmerkkinä, jos haluaa. Joukkueen huima parannus alkukauden farssin jälkeen on kuitenkin tilastollisesti selviö. Leedsin poissolot painavat niin ikään vaakakupissa, kun Uhmapelaajat nostaa tiistaille pelivalinnaksi kotivoiton (1X2).