Valioliiga su 08.05. klo 16:00

Arsenal - Leeds

Onko Arsenalin orastava maalitehtailu taas tyyntä myrskyn edellä? Leedsiä ei sovi aliarvoida tässä koitoksessa

Arsenal on kolmen vakuuttavan voiton putkessa, jonka aikana joukkue on ottanut pisteet Chelseaa, Manchester Unitedia sekä viimeisimpänä West Hamia vastaan. Mestarien liiga -paikan osalta joukkueella on kaikki omissa käsissä, mutta useaan pistemenetykseen ei ole varaa. Seuraava haaste on tykkipaidoille mielenkiintoinen, kun vieraaksi saapuu niin ikään vahvassa vireessä viime aikoina porskuttanut Leeds.

Mikel Artetan miehistö on löytänyt riittävän vireen kauden tärkeimmillä hetkillä ja joukkue on tällä hetkellä suhteellisen tukevasti matkalla Mestarien liigaan, kun sillä on ottelu kirittäjäänsä Tottenhamia vähemmän pelattuna. Kilpakumppani nousi lauantain Liverpool-tasapelillä pisteen päähän, mutta nelossijaa pitää yhä hallussaan Arsenal. Kolmen ottelun voittoputkensa aikana joukkue on latonut yhdeksän maalia ja kahdesti ovat iskeneet ainoastaan Bukayo Saka sekä Eddie Nketiah, joten ratkaisijoita on löytynyt merkittävissä paikoissa laajalla rintamalla.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Vierailija on ollut niin ikään nälkäinen hyökkäyspäässä ja valmentajavaihdos tuntuu tehostaneen tekemistä. Jesse Marschin alaisuudessa ryhmä on kärsinyt kolme tappiota, ottanut yhtä monta voittoa ja pelannut kahdesti tasan. Viiden kamppailun pisteputki katkesi viime viikolla, kun Manchester City haki isäntien kelpotaistelusta huolimatta väkisin pisteet Elland Roadilta. Leeds ei suinkaan ole vielä turvassa putoamiskamppailulta, vaan lisää pisteitä tarvitaan. Joukkuetta erottaa putoamisviivasta kaksi pistettä ja kirittäjällä Evertonilla on ottelu vähemmän pelattuna.

Vierailla ainakin Stuart Dallas, Crysencio Summerville, Adam Forshaw, Patrick Bamford sekä Tyler Roberts jatkavat sairastuvalla. Tilanne ei ole missään tapauksessa ihanteellinen ja siihen nähden tulosta on tullut suhteellisen hyvin hiljattain. Kuuden ottelun otannalla joukkue on viimeistellyt parhaimmillaan tehokkaasti ja iskenyt kahdeksan maalia. Kokonaisuudessaan peräti kolmessa kamppailussa tällä otannalla osumia on syntynyt enemmän kuin yksi.

Leeds ei ole missään tapauksessa läpihuutojuttu Arsenalille. Vaikka hyviä otteita on viimeisimmillä kierroksilla nähty, ei isäntiin voida luottaa sokeasti. Kertoimet ovat naurettavan alhaalla, eikä kotijoukkueen kautta pelattavaa löydy. Thomas Partey sekä Kieran Tierney ovat varmuudella sivussa, mutta lisäksi myös Ben Whiten pelaaminen on epävarmaa. Pelivalinnaksi tähän otteluun otetaan, että molemmat iskevät maalin. Arsenal on lunastanut viime aikoina hyökkäyspäässä vahvasti, mutta Leedsiä ei pidä aliarvoida tässäkään suhteessa.

10 euroa pelirahaa