Valioliiga su 13.03. klo 18:30

Arsenal - Leicester

Arsenalilla on selvä etulyöntiasema! Vierailija väänsi loppuviikosta europelejä, kun isäntä otti lepoa

Leicesterin pelaajatilanne on edelleen kyseenalainen, kun se vierailee Emirates Stadiumilla. Arsenal on ollut viime aikoina liekeissä, minkä lisäksi se nauttii tässä kohtaamisessa tuntuvasta lepoedusta, joka on huomioitu kertoimissakin vahvasti. Isäntä pääsee otteluun erinomaisella kokoonpanolla ja kamppailulla on sille valtava merkitys. Pistekeskiarvolla mitattuna joukkue on kirkkaasti kiinni Mestarien liiga -paikassa, mutta se tarvitsee voittoja ohittaakseen Manchester Unitedin.

Arsenal on menossa ensi kaudeksi Mestarien liigaan. Joukkue on tällä hetkellä viidentenä, mutta sillä on neljä peliä vähemmän pelattuna kuin kaksi pistettä edellä olevalla Manchester Unitedilla. Pisteitä olisi kuitenkin tultava ja niitähän on tarjolla sunnuntaina. Leicester painii edelleen loukkaantumisten kanssa, kun varmuudella sivussa ovat Timothy Castagne, Jonny Evans, Ryan Bertrand sekä jo kuntouduttuaan takapakkia polvivaivansa osalta ottanut tähtihyökkääjä Jamie Vardy. Puolustaja Wesley Fofanan pelaaminen koronan jälkeen on epätodennäköistä ja myös Ricardo Pereira saattaa olla yhä sivussa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Isäntä saa puolestaan loistavia uutisia, kun Emile Smith Rowe on jälleen palannut harjoitusvahvuuteen ja mies nähdään myös kokoonpanossa Leicester-ottelussa. Tämä tarkoittaa, että Mikel Arteta pääsee kasaamaan joukkonsa iltaan melkolailla mieleisellä tavallaan. Takehiro Tomiyasu puuttuu puolustuksesta, mutta muita loukkaantuneita tai poissaolijoita ei tiettävästi ole.

Leicester pelasi viime viikolla torstaina kovan kotikamppailun Konferenssiliigassa Rennesiä vastaan ja nappasi 2–0-voiton. Arsenal ei ole pelannut viime viikonloppuna Watfordista tulleen 2–3-voittonsa jälkeen, joten se pääsee matsiin erinomaisesti levänneenä ja vastustajaa paremmin valmistautuneena. Isäntä on voittanut neljä kamppailua Valioliigassa peräkkäin ja edellinen tappio on tullut pääsarjaottelussa vuoden ensimmäisenä päivänä Manchester Cityä vastaan.

Brendan Rodgersin miehistö joutuu mankeliin, jossa se ei hetkeen ole ollut. Vastustajan taso kohenee torstailta rajusti ja puolustushenkinen taistelu on tiedossa vieraille. Sarjan häntäpäähän reissupelien osalta lukeutuvan joukkueen suoritukselta ei voi odottaa ihmeitä. Pelivalinnassa luotetaan tehokkaasti viime aikoina pelanneeseen Arsenaliin ottamalla sen voittoa vähintään kahdella maalilla kupongille (-1,5).

10 euroa pelirahaa