su 04.02. klo 18:30

Arsenal - Liverpool

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Joko nyt Arsenal? Sarjakärjessä porskuttava Liverpool tulee Emiratesille ilman kiistatonta ykköstykkiään!

Parin kuukauden sisään jo kahdesti toisensa kohdanneet Arsenal ja Liverpool kamppailevat tärkeistä Valioliigapisteistä sunnuntaina Emirates Stadiumilla. Liverpool johtaa sarjaa viiden pisteen erolla Manchester Cityyn ja Arsenaliin, joten ottelun motivaatiotekijöitä ei tarvitse ainakaan kyseenalaistaa millinkään vertaa.

*Nappaa 50€ ilmaisveto tipsin lopusta löytyvillä ohjeilla!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Jürgen Kloppin suojatit latoivat viikolla tiskiin huikean esityksen kotona Chelseaa vastaan – sinipaidat joutuivat poistumaan Merseysideltä 4-1-tappio niskassaan. Tämä oli Poolin neljäs peräkkäinen voitto Valioliigassa. Edellinen pistemenetys tulikin juuri Arsenalia vastaan Anfieldilla joulukuussa – tuolloin pelattiin todella taktinen matsi ja 1-1 oli ihan oikeutettu lopputulos.


Jurriën Timber, Thomas Partey ja Aasian Cupissa vielä mukana oleva Takehiro Tomiyasu ovat sivussa Arsenalilta. Fábio Vieira ja Mohamed Elneny ovat vielä kyssäreitä. Poolilta Mohamed Salahin loukkaantuminen on tietysti merkittävä tekijä voimasuhteissa. Wataru Endo, Kostas Tsimikas, Thiago, Stefan Bajcetic ja Joël Matip ovat myös poissa. Darwin Núñez on karkeasti 50-50.

Näillä kertoimilla ja poissaolotilanteilla napataan ehdottomasti lapulle Arsenalia. Suora voitto kelpaa mainiosti, mutta myös tasurin varalta voi ottaa vedosta riskiä pois, jos sellainen meininki maistuu. Salah on yhä sivussa Poolilta ja Núñezin poissaolokaan ei nyt varsinaisesti Liverpoolia auttaisi, vaikka vääräleuat voivat muuta mieltä ollakin.

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille
2. Avaa pelitili ja talleta 10-50€
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa 1X2 Arsenal kertoimella 2,34.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.