Valioliiga ke 16.03. klo 22:15

Arsenal - Liverpool

Arsenal on huippuvireessä! Voiko joukkue jopa voittaa Liverpoolin?

Vahvassa vireessä Valioliiga-kevättä pelaava Arsenal saa keskiviikkona vieraakseen rautaisen Liverpoolin, joka jahtaa kovaa kyytiä Manchester Cityä sarjan mestaruuskamppailussa. Kilpakumppani pelasi maanantaina Crystal Palacea vastaan tasapelin ja nyt ero saattaa kaventua entisestään. Ottelussa on molemmille kovat panokset, eikä tästä mitään läpihuutojuttua vieraille ole tiedossa – toki vierailija on selvähkö ennakkosuosikki, mutta Arsenal voi olla tällä hetkellä kovakin haastaja.

Liverpoolilla on yksi iso kysymysmerkki ottelun alla, kun egyptiläistähti Mohamed Salahin pelaaminen on hieman epävarmaa. Nähtäväksi jää, onko mies avauksen kunnossa. Varmuudella vierailta puuttuvat myös sen taistelun ruumiillistuma, konkarikeskikenttä James Milner sekä pääasiassa varapelaajana viihtyvä laitapuolustaja Konstantinos Tsimikas. Isäntien ainoa poissaolija on edelleen Takehiro Tomiyasu, joten Mikel Artetalla on käytössään lähes paras mahdollinen kokoonpano.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Arsenal on voittanut edellisen maaottelutauon jälkeen kaikki ottelunsa. Vakuuttavan viiden voiton putken aikana joukkueen maaliero on 10–4 ja pisteitä on siis kertynyt täydet 15 kappaletta. Lontoolaismiehistö on noussut melko tukevastikin havittelemaan paikkaa Mestarien liigassa majaillessaan tällä hetkellä neljännellä sijalla – vieläpä kolme ottelua kirittäjiään vähemmän pelanneena. Kamppailussa piisaa siis panosta myös isännille.

Liverpoolille voitto olisi äärimmäisen arvokas, eikä vähiten mestaruustaistelun kannalta. City pelasi maalittoman tasapelin Crystal Palacea vastaan maanantaina, joten Liverpool kaventaisi voitolla eron kärjessä ainoastaan yhteen pisteeseen. Keskinäinen ottelu on vielä tulossa! Jürgen Kloppin miehistölle Arsenal vieraissa on tällä hetkellä kova haaste, eikä mikään läpihuutojuttu. Toki vieraidenkin pelivire on ollut erinomainen ja etenkin sen puolustaminen on vakuuttanut totutun korkealla tasolla.

Ottelun kovat panokset näkyvät taatusti ottelun luonteessa. Pelivalinnaksi otetaan, että maaleja syntyy korkeintaan kaksi (alle 2,5). Isäntä tuskin Liverpoolia vastaan onnistuu yli yhtä osumaa tekemään ja Salahin mahdollinen puuttuminen verottaisi isosti vieraiden potentiaalia. Toki vastuunkantajia on viime aikoina löytynyt laajalla rintamalla, mutta Arsenal ei ole nykyvireessään missään tapauksessa helppo pala.

10 euroa pelirahaa