ke 03.04. klo 21:30

Arsenal - Luton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tärkeimmät syömähampaat telakalla! Tarjoileeko Arsenal kotiyleisölleen kauden kovimman löylytyksen?

Arsenal hyökkää piskuisen paikallisvastustajan Lutonin kimppuun kotinurmellaan keskiviikkona. Edellinen keskinäinen kamppailu on monella muistissa yhtenä kauden viihdyttävimmistä väännöistä, mutta liikaa johtopäätöksiä ei sen pohjalta kannata vetää. Viikonloppuna maalittoman tasatuloksen Manchester Cityn vieraana saalistaneelle isännälle kaikki ottelut ovat tällä hetkellä pakkovoittoja mestaruustaistelussa.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Vaikka Arsenal oli viikonloppuna ajoittain helteessä Etihadilla, osoitti se jälleen puolustusvahvuuttaan sekä kykyään nopeisiin vastaiskuihin. Tasapainoinen esitys Mikel Artetan ryhmältä 0–0-numeroin päättyneessä ottelussa riitti yhteen pisteeseen, mutta todella erilainen kamppailu on tiedossa keskiviikkona. Tykkimiehet ovat terveenä, sillä ainoastaan Jurrien Timber on sivussa ja myös hän harjoittelee jo täysipainoisesti – Artetan mukaan hollantilaistoppari saatetaan hyvin nähdä kehissä vielä tällä kaudella, mutta pelituntumaa täytyy ensin hakea reservijoukkueesta.

Arsenal

@Arsenal
Maximum focus on Wednesday's task 😤

📍 Sobha Realty Training Centre

Vieraiden pelaajatilanne ei ole yhtä ruusuinen. Hyökkäyspäästä tärkeimmät syömähampaat Chiedozie Ogbene sekä Eljah Adebayo ovat edelleen sivussa, kuten saattaa olla myös joukkueen erinomaisen erikoistilannepelaamisen arkkitehti eli laitapuolustaja Alfie Doughty. Edellä mainitun lisäksi pelkästään alakerrasta ovat poissa Amari’i Bell, Dan Potts, Mads Andersen ja Gabriel Osho. Lisäksi Rob Edwards joutuu tulemaan toimeen ilman Albert Sambi Lokongaa ja mahdollisesti Reece Burkea sekä Tahith Chongia. Pitkäaikaispoissaolijat Thomas Lockyer ja Marvelous Nakamba ovat yhä telakalla.

Kauden ensimmäinen keskinäinen kamppailu Kenilworth Roadilla oli melkoinen näytös, joka lopulta päättyi kuin päättyikin Arsenalin voittoon loppunumeroin 3–4. Kauas on tultu, sillä esimerkiksi tuon ottelun maalintekijöistä ainoastaan yhden pitäisi olla pelikunnossa ja kaksi osumaa kyseisessä matsissa alustanut erikoistilannearkkitehti Doughty on kysymysmerkki. Melkoisia kaneja Edwards saa hatustaan taikoa, jotta Arsenal ei järjestä murskajaisia repaleisen vierailijan kustannuksella. Pelivalinnaksi isketään, että kotijoukkue latoo vähintään neljä maalia (Arsenal yhteensä – yli 3,5).

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.