Valioliiga la 01.01. klo 14:30

Arsenal - Manchester City

Arsenalin ja Manchester Cityn välinen ottelu lupaa vauhdikasta jalkapalloa ennakkoon

Valioliigan herkullisin kamppailu nähdään Arsenalin ja Manchester Cityn välillä. Ottelun mielenkiintoa lisää, että Arsenal on oikein hyvässä vireessä ja City on jäätävässä vireessä. Maaleja on siis luvassa?

Varmasti. Arsenalin avauksen suurin kysymysmerkki on oikean laitapakin peluutuksen suhteen. Takehiro Tomiyasu, Ainsley Maitland-Niles sekä Cedric Soares ovat käytännössä varmuudella sivussa. Ben White on huhuttu nimi täyttämään laitapakin saappaita.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Manchester Cityllä on sivussa Rodri sekä Kyle Walker. Tai Walker saattaa ehkä pelata. John Stones on niin ikään epävarma, mutta korvaajia löytyy.

Tähän matsiin löytyy oikeastaan kaksi ideaa. Molemmat ovat varsin runsasmaalisia. Man Cityn yli 2.5 maalia sekä matsin yli 2.5 ja yli 3 kiinnostavat.

Tällä kertaa poimitaan varmaan matsin yli 2.5 pois kuleksimasta ja ohuella cityn team totalsia kylkeen. Arsenalilla on ehdottomasti potentiaalia haastaa, jos he tekevät ensimmäisen maalin. Martin Odegaard, Bukayo Saka ja kumppanit voivat niin ikään luoda tontteja eteenpäin, jos City ei ole hereillä.

1-2 tuntuu todennäköisimmältä lopputulokselta, mutta isonumeroisemmat kelpaavat myös. 1-3 olisi todella unelma lopputulos ja yllättävän todennäköinen, mutta eiköhän nyt ole 0-0 jinxattu. Vai onko?

Tuskinpa, vaikka alku olisi tylsä. Hanat auki ja sen jälkeen pääsee kansa seuraamaan viihdyttävää jalkapalloa pienessä krapulassa! Mikel Arteta on ainakin sivussa matsista covidin takia, mikä lisää hieman City myönteisyyttä.

10 euroa pelirahaa