Valioliiga ke 15.02. klo 21:30

Arsenal - Manchester City

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nouseeko Manchester City rinnalle? Pep Guardiolan miehistöllä on etulyöntiasema Arsenalia vastaan!

Keskiviikko on tällä viikolla todellinen pääpäivä herkkufutiksen osalta. Kuumien Mestarien liigan neljännesvälieräkohtaamisten lisäksi pelataan Valioliigassa käänteentekevä kamppailu koko loppukauden kannalta. Manchester City jahtaa sarjakärkeä kolmen pisteen päässä – Arsenalilla on toki ottelu vähemmän pelattuna. Tarraako isäntä kiinni mestaruuteen, vai yllättääkö City?

Arsenal on notkahtanut viime aikoina, mikä on hieman päässyt yllättämään. Melko pitkään joukkue pystyi kuitenkin pelaamaan lähes puhtaasti ja vaikutti olevan matkalla suvereeniin mestaruuteen. Helmikuun alun tappio Evertonille ja sitä seurannut kotitasapeli Brentfordia vastaan viime lauantaina ovat kuitenkin kääntäneet asetelman entistä kutkuttavammaksi. Onko vierailija tällä hetkellä jopa ohuessa etulyöntiasemassa?

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Edelleen Gabriel Jesus sekä Emile Smith Rowe ovat Arsenalin tärkeistä pelaajista telakalla ja myös Mohamed Elneny sekä Reiss Nelson puuttuvat joukkueen vahvuudesta. On kiinnostavaa nähdä, miten Mikel Arteta saa joukkueensa kasattua vaikeiden ottelujen jälkeen. Alkaako alamäki kunnolla?

Arsenal

@Arsenal
🏃‍♂️ Upping the intensity

The squad are put through their paces ahead of tomorrow evening's @premierleague clash with Manchester City

Manchester City oli viikonlopun kotikamppailussaan odotetun kliininen Aston Villaa vastaan ja voitti 3–1-numeroin. Erling Haaland vaihdettiin puoliajalla sivuun ja sen jälkeen miehen kuntoa on hieman kyseenalaistettu, mutta tiettävästi kyseessä oli puhdas lepuutus. Näin ollen hurjat 25 maalia Valioliigassa tällä kaudella mässäillyt norjalaiskomeetta lienee piikkinä Arsenalin lihassa. Vieraiden ainoa poissaolija on John Stones.

Tämä on vasta joukkueiden ensimmäinen Valioliiga-kohtaaminen kuluvalla kaudella, mutta toistaiseksi Pep Guardiola on hallinnut selvästi kohtaamisia entistä aisapariaan Artetaa vastaan. Kaksikko on kohdannut toisensa jo kahdeksan kertaa jälkimmäisen lähdettyä Citystä mutta Guardiolalla on voittoja vyöllään näissä kohtaamisissa peräti seitsemän. Kaikki kilpailut huomioiden City on voittanut kuusi edellistä keskinäistä kamppailua.

Arsenalilla on tällä hetkellä reilusti hävittävää ja paine katkaista orastava heikkojen tulosten kierre on valtava. City on vaarallinen joukkue, jota vastaan ei ole varaa pelokkaaseen suorittamiseen. Löytääkö Arsenal itseluottamuksensa? Keskiviikolle lähtökohdat ovat helpommat vieraiden kannalta ja Uhmapelaajat uskoo Cityyn. Valioliigan mestaruustaistelusta saattaa tällä kaudella muodostua melkoinen trilleri!

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Manchester City), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Manchester City” 25€ panoksella ja voit voittaa 60€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.