Valioliiga su 08.10. klo 18:30

Arsenal - Manchester City

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Alkukauden odotetuin kohtaaminen! Palaako Manchester City voittokantaan Arsenalin vieraana?

Alkukauden odotetuin Valioliiga-ottelu näkee päivänvalon sunnuntai-iltana, kun Arsenal ja Manchester City iskevät yhteen Emirates Stadiumilla. Isäntien pelaajatilanteen osalta ilmoilla on pari kysymysmerkkiä ja Cityn tärkeä työmyyrä jatkaa pelikiellossa, joten niiltä osin tilanne on tasan. Isäntä taipui yllätystappioon tiistaina Mestarien liigassa Lensin vieraana, kun vierailija puolestaan haki itsevarman voiton RB Leipzigin kotinurmelta keskiviikkona.

Ilmaista rahaa jaossa tässä matsissa korotetulla kertoimella. Katso tästä lisää!

Manchester City kärsi viime viikonloppuna kauden ensimmäisen tappionsa, kun se hävisi yllättäen Wolvesin vieraana lukemin 2–1. Kyseessä oli selvä ohipeli eikä viikonlopun tappiosta ollut merkkiäkään Mestarien liiga -vierailulla Leipzigissa, jossa saksalaisisäntä otti käytännössä täyden 90-minuuttisen vastaan ja City poistui lopulta näyttämöltä 1–3-voiton kera. Rodrigo jatkaa pelikiellossa, mutta muilta osin tuttu miehistö on jalkeilla eivätkä Pep Guardiolalla vaihtoehdot lopu kesken. Toki myös pitkäaikaisloukkaantunut Kevin De Bruyne jatkaa sivussa.

Arsenal

@Arsenal
🤩 Magic Mikel
💥 Walcott's wonder strike
👏 Henry masterclass

📺 Relive five classic home wins against Man City 👇

Arsenalin viikko on ollut mollivoittoinen, sillä Mestarien liigassa tuli kuokkaan 2–1-numeroin Lensin vieraana. Ottelu toi tappion lisäksi jobinpostia siinä mielessä, että Bukayo Sakan pelikunto on pieni kysymysmerkki. Tällä hetkellä kuulostaa kuitenkin siltä, että pelaaminen on hyvinkin mahdollista. Toisaalta Gabriel Martinelli ei välttämättä ehdi pelikuntoon sunnuntaille ja pitkäaikaisloukkaantunut Jurrien Timber jatkaa sivussa.

City on tällä hetkellä pisteen verran kovimpia kilpakumppaneitaan edellä sarjan piikkipaikalla. Tottenham ja Arsenal hengittävät niskaan rinta rinnan. Tykkimiesten edellinen kovan profiilin ottelu oli parisen viikkoa sitten, kun joukkue kohtasi Pohjois-Lontoon derbyssä nimenomaan Tottenhamin. Tuolloin pisteet tasattiin 2–2-tuloksella. Tasainen vääntö on varmasti luvassa myös tällä kertaa eikä Emiratesin nurmella peruutella – molempia kiinnostaisi varmasti täysi pistepotti.

Vaikka City jäi viime viikonloppuna yllättäen Wolvesin jalkoihin, voitti se maaliodottamassa. Joukkue jauhaa omaa systeemiään ja saa väkisin luotua paikat kahden tai kolmen maalin tekemiseen myös Arsenalin vieraana. Toisaalta myös isäntä on kunnostautunut leipomaan laadukkaita tilanteita ja pystynyt vieläpä lunastamaan tonteistaan melko hyvin. Vierailija on viimeistellyt alkukaudella 17 täysosumaa ja isäntä 15 kaappia. Pelivalinnaksi naulataan yli 2,5 maalia -kohde.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Yhteensä – yli 2,5 kertoimella 1,82.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.