Valioliiga su 22.01. klo 18:30

Arsenal - Manchester United

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Manchester Unitedilla on Casemiro sivussa! Onko Arsenal kuningas sunnuntain huippukamppailussa?

Vihjeen lopussa kerrotaan, kuinka saat kaupan päälle 25€ ilmaisvedon betsaamalla sarjakärjelle huippuottelussa.

Sunnutai-illasta ei ainakaan odotusarvoa viihteen suhteen puutu, kun Valioliiga-kärki Arsenal kohtaa kutkuttavan tärkeässä kamppailussa yhden merkittävistä kilpailijoistaan. Manchester United on päässyt Qatarin kisojen jälkeen huippuvireeseen ja joukkue on pelillisesti haastaja numero uno tykittäjille tällä hetkellä. Tulevassa matsissa vierailija kuitenkin kärsii yhdestä todella kriiittisestä menetyksestä.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Manchester Unitedin nousukiidon takuumiehenä kirkkaimmasta päästä ollut Casemiro on sivussa Emirates Stadiumilla. Keskikenttämiehen korttitili täyttyi keskiviikon ottelussa Crystal Palacea vastaan, mikä tarkoittaa yhden ottelun pelikieltoa. On todella harmillista Unitedin kannalta, että rangaistus osuu nimenomaan otteluun Arsenalia vastaan. Toinen harmillinen seikka vieraiden kannalta on se, että Gunners on saanut harjoitella ja levätä koko viikon.

Arsenal oli viheriöllä edellisen kerran viime sunnuntaina, kun se kukisti Tottenham Hotspur Stadiumilla paikallisvihollisensa jo toista kertaa kuluvalla kaudella. Mikel Artetan tähtisikermää ei näyttäisi tällä hetkellä pysäyttävän mikään. Jopa ykköshyökkääjän poissaolo vaikuttaa tällä hetkellä merkityksettömältä, koska Arsenal on niin hyvä. Toki Gabriel Jesus varmasti otettaisiin tykistön leirissä vastaan niin nopeasti kuin suinkin mahdollista, mutta hätäillä ei kannata. Eddie Nketiah on ollut loistava saatuaan vastuuta – 23-vuotias sentteri saattaa olla ominaisuuksiltaan jopa Jesusia parempi ratkaisu nimenomaan tässä roolissa.

Muilta osin Arsenalin paras avauskokoonpano on täydessä kunnossa ja joukkue palaa hekumallisessa matsissa pitkästä aikaa kotiyleisönsä eteen. Vaikka Manchester United on ollut hyvä, kääntävät lepoetu sekä Casemiron puuttuminen kelkkaa selvästi isännille. Erik ten Hag korvannee brasilialaisen Scott McTominaylla, joka ei ainakaan Uhmapelaajien luottamusta nauti. Todennäköisesti tähän voisi yhtyä jokunen toinenkin taho. Betsit heitetään joka tapauksessa isännille (1X2) ja panostaa kannattaa rohkeasti! Mainittakoon myös, että tuore huippuhankinta Leandro Trossard tehnee ensiesiintymisensä.

Betsaa Arsenalille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Arsenal), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Arsenal” 25€ panoksella ja voit voittaa 45,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.