Valioliiga la 23.04. klo 14:30

Arsenal - Manchester United

Manchester Unitedia ei voi ottaa vakavasti! Jatkuuko tajuton töhöily myös Emirates Stadiumilla?

Arsenal kukisti heikompien vaiheidensa jälkeen Chelsean monen yllätykseksi aiemmin tällä viikolla ja seuraavana vastassa on pahassa kanveesissa oleva Manchester United. Vierailija on ajautunut jälleen kerran mittavaan kriisiin, eikä ulospääsyä näytä olevan. Pelaajatilanteesta ei ole ainakaan apua manchesterilaisittain ja tällä hetkellä joukkuetta ei voi ottaa vakavasti.

Manchester United taipui edellisessä kamppailussaan Liverpoolille maalein 4–0. Lukemat mairittelevat manchesterilaisia. Esitys oli ala-arvoinen ja matsi olisi voinut päättyä paljon rumemmillakin numeroilla. Karmea sekoilu jatkuu – alakerran pelaaminen ontuu, linjat eivät pidä, helppoja virheitä tulee liikaa, isot egot kiukuttelevat, joukkuehenki on täysin vieras käsite ja tätä listaa voisi jatkaa vaikka hamaan tappiin saakka. Ymmärrämme kuitenkin yskän betsien kannalta – ManUa vastaan pelaamalla on tällä hetkellä tarjolla rahakkaita diilejä. Ja lauantain ottelu ei ole poikkeus.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Arsenal kaatoi upeasti Chelsean paikalliskamppailussa aiemmin kuluvalla viikolla ja voitto oli juuri sitä, mitä kanuunapaidat tarvitsivat. Joukkueella oli kulkenut tuloksellisesti melko kehnosti ennen Stamford Bridgen iltaa, mutta edellisestä huippusuorituksesta on hyvä ammentaa tulevaan. Isännän pelaajatilanne on vieraisiin verrattuna erinomainen, kun ainoastaan Kieran Tierney sekä Thomas Partey ovat varmoja poissaolijoita.

Ralf Rangnick joutuu edelleen toimimaan ilman Luke Shawn palveluksia, mikä on jättimäinen takaisku. Laitapuolustaja on ollut joukkueen parhaita – ellei paras – pelaaja tällä kaudella ja pitänyt monissa otteluissa omilla edesottamuksillaan Unitedia mukana matseissa. Edinson Cavani jatkaa niin ikään loukkaantuneena, eikä Liverpoolia vastaan loukkaantunut Paul Pogbakaan ole kunnossa. Fredin pelaaminen on edelleen epävarmaa ja nähtäväksi jää, millaista ruutua leivotaan rikkonaista kautta pelaavalle Raphael Varanelle alakerrassa. Ranskalaistoppari palannee kokoonpanoon jälleen kerran. Cristiano Ronaldo on niin ikään taas kehissä.

Manchester United ui tällä hetkellä todella syvässä päädyssä ja laiva vaikuttaisi nyt valitettavasti uppoavan. Liverpool esitys oli niin ala-arvoinen, että olisi suuri ihme, jos United pystyisi yhtäkkiä edes tasapäisesti haastamaan kovan voiton Chelseasta napannutta isäntää. Kotivoitto (1×2) toimii betseissä ja isolla panostuksella lähdetään tähän.

10 euroa pelirahaa