Valioliiga la 27.11. klo 14:30

Arsenal - Newcastle

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt napsitaan helpot pois! Arsenalille toimitetaan voitto tarjottimella kotinurmelle

Arsenal saa lauantain ensimmäisessä Valioliiga-ottelussa vieraakseen sarjajumboksi valahtaneen Newcastlen. Vieraiden meno on ollut suorastaan kuvottavaa katseltavaa ja se on aivan ansaitusti omalla paikallaan – viimeisellä sijalla. Läpi alkukauden pelaamistaan petrannut isäntä pääsee otteluun lähes parhaimmalla poissaolollaan, joten vierasmenestykseen on vaikeaa uskoa.

Newcastle tuntuu pystyvän toinen toistaan surkeampiin ja epäkypsempiin esityksiin Englannin pääsarjassa. Vaikka tasapelejä on tullut hiljattain muutama, on joukkueella ollut käsittämätön taito hävitä johtoasemansa etenkin kotikentällään otteluiden aikana. Viime viikonloppuna nähtiin erikoinen vääntö, joka päättyi lopulta vajaamiehisen ja kapealla materiaalilla operoivan sarjanousijan Brentfordin eduksi 3–3-tasapeliin St. James’ Parkilla.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Arsenal on parantanut otteitaan kauden edetessä lähes ottelu ottelulta, eikä Newcastlella ole mitään aseita kaataa isäntää. Ei ainakaan sen saadessa ulosmitattua samankaltaisia otteita kuin kahdeksassa edellisessä ottelussaan Emirates Stadiumilla (kaikki kilpailulliset pelit). Näissä väännöissä tykkipaidat ovat voittaneet seitsemästi, pelanneet viisi nollapeliä, päästäneet omiin ainoastaan neljä maalia ja iskeneet itse pallon pussiin 19 kertaa.

Isäntien ainoat poissaolijat ovat Jukka Raitalan taklauksesta maaottelutauolla loukkaantunut laitapuolustaja Sead Kolasinac sekä pidempään sivussa ollut Granit Xhaka. Pelivalinnaksi on otettava kotijoukkueen voitto vähintään kahdella osumalla (-1,5). Luotto Arsenaliin kasvaa entisestään, kun vastassa on vasta kuusi pistettä koko kaudella kerännyt ja voitoitta yhä pelaava heittopussi.