Valioliiga ti 03.01. klo 21:45

Arsenal - Newcastle

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Jättiyllätyksillä rahoille Valioliigassa! Onko sarjakärki Arsenal seuraava big six -joukkue, joka kyykkää?

MM-kisojen jälkeen pari matsia voittanut sarjakärki Arsenal joutuu tiistaina todella koville. Newcastle on sarjassa kolmantena ja vain kahden pisteen päässä Manchester Cityn pitämästä toisesta sijasta – joskin ottelua enemmän pelanneena. Boxing Dayn vierasottelu oli joukkueelta todella vakuuttava. Yllätyksen tuoksua on vahvasti ilmassa Emiratesin illassa!

Ennakko-odotukset siitä, että pienemmät ja keskisuuret seurat voisivat hyötyä MM-tauosta ovat ainakin osittain pitäneet kutinsa jo tähän mennessä, kun vilkaistaan tuloksia. Esimerkiksi Brentford kaatoi maanantaina Liverpoolin ja Aston Villa puolestaan sunnuntaina Tottenhamin. Manchester City puolestaan jäi tasapeliin Evertonia vastaan ja Chelsealle oli Nottinghamin reissulta tarjolla niin ikään vain tasuri.

Toistaiseksi Arsenal on Manchester Unitedin ohella ainoa, joka niin sanotuista suuresta kuudesta ei ole menettänyt pisteitä MM-tauon jälkeen. Toki myös tykkimiesten edustus Qatarissa oli merkittävää. Esimerkiksi 2–4-vierasvoittoon päättyneessä Brighton-matsissa avauskokoonpanossa oli maalivahti Aaron Ramsdalen lisäksi kuusi MM-kisakävijää.

Arsenalin ykköshyökkääjä Gabriel Jesus loukkaantui edustaessaan Brasiliaa ja on telakalla ainakin helmikuun loppupuolelle saakka. Lisäksi tärkeä Emile Smith Rowe on edelleen sivussa. Vierailla sairastuvalla jatkavat toistaiseksi esimerkiksi Jonjo Shelvey, Matt Targett sekä Emil Krafth. Pääasiassa tärkeimmät pelurit ovat toki kehissä, mutta syksyn hankinnan Alexander Isakin paluuta saataneen odottaa vielä reilun viikon verran.

Newcastle United FC

@NUFC
The boss. 👊

#ARSNEW

Sensaatiomaista kautta pelaava Eddie Howen miehistö on kaapinut tällä kaudella kovia päänahkoja ja jatkoi paluuottelussaan heikkoa Evertonia vastaan siitä, mihin jäi ennen taukoa. Upea 0–3-vierasvoitto syntyi, kun joukkue paukutti ensimmäisten seitsemän minuutin aikana pari maalia ja vielä kolmannen avausjaksolle. Chris Wood, Miguel Almirón sekä Joelinton onnistuivat maalinteossa. Vaikka viikonlopun kotikamppailussa Leeds taisteli 0–0-tasuriin ja isäntien viimeistely ei onnistunut, on Newcastle antanut sellaiset näytöt, ettei sen aliarvioimiseen tässä vaiheessa ole varaa sortua.

Vierailija on todella laadukkaasti puolustava ryhmä eikä sen verkkoon ole kahdessa kamppailussa tehty vielä ensimmäistäkään maalia MM-tauon jälkeen. Mikel Artetan miehistö puolestaan oli edellisessä ottelussaan Brightonin vieraana ajoittain melko haavoittuvainen, vaikka lopulta saalisti suhteellisen vakuuttavan voiton. Onko Arsenal kuitenkin seuraava big six -miehistö, joka joutuu taipumaan? Ennen taukoa Howen miehistön käsittelyssä kaatui Chelsea ja ainoastaan muutamaa viikkoa aiemmin se oli antanut kyytiä Tottenhamille. Tiistaina kupongille tankataan tasapeli tai vierasvoitto -kohdetta (tuplamahdollisuus).

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Double chance – X2), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Double chance – X2” 25€ panoksella ja voit voittaa 51,75€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.