Valioliiga su 30.10. klo 16:00

Arsenal - Nottingham

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Surkea sarjanousija kylpee Pohjois-Lontoossa! Arsenal on kotiviheriöllään pelottavan kova!

Valioliigaan täksi kaudeksi noussut Nottingham Forest on sunnuntaina pahassa paikassa Arsenalin vieraana. Isäntä pelasi tosin osittain ykkösillä torstaina Eurooppa-liigaa, mutta selkeänä altavastaajana Nottingham silti on. Viime viikolla Steve Cooperin ryhmä voitti kuitenkin sensaatiomaisesti City Groundilla Liverpoolin.

Emile Smith Rowe ja Mohamed Elneny jatkavat pitkäaikaispotilaina Arsenalin riveistä. Oleksandr Zinchenko, Matt Turner ja Marquinhos ovat todennäköisesti myös sivussa. Vierailta on varmasti sivussa Harry Toffolo, Moussa Niakhaté, Jack Colback ja Omar Richards. Lewis O’Brien on sairastellut ja kuntoa seurataan kick-offin kynnykselle saakka.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Arsenal

@Arsenal
⌚️ Waiting for matchday...

📍 London Colney


Nottingham on pelannut viimeiset viisi peliä neljän miehen alakerralla ja puolustuspäätä tämä on selvästi hieman tilkinnyt. Aivan liikaa hyökkäysuhkaa joukkue ei olekaan sitten luonut, jos ei viime viikonlopun matsia rikkinäistä Poolia vastaan lasketa mukaan. Sunnuntaina Forest joutuu lähes koko otteluksi puolustuskannalle Emirates Stadiumilla.

Betsataan tähän peliin Arsenalia -2:n aasialaisella tasoituksella. Kotipeleissä Mikel Artetan ryhmä on ollut vakuuttava ja Tykkimiehet ovat luoneet maaliodottamaa 2,5-3 maalia kaikissa kotipeleissään. Vierasjoukkue voi kyetä pitämään Arsenalin avauspuolikkaalla kohtuullisesti aisoissa, mutta jossain vaiheessa vääjäämätön tapahtuu ja isäntä latoo muutaman maalin tulostaululle.

Näin teet tällä vedolla 51,25€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Arsenal -2:lle, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Arsenal -2” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 51,25 ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.